Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι αθλήτριες της Παναχαϊκής Γ.Ε

Στην τελική ευθεία  βρίσκονται οι αθλήτρ...

Για να αγωνιστούν στο διεθνές τουρνουά "BOX BELFAST"

Στην τελική ευθεία  βρίσκονται οι αθλήτριες της Παναχαϊκής Γ.Ε  Πλέα Φωτεινή 48 κιλά , Σμαγκούλοβα Καρίνα 51 κιλά και  Χαβαριώτη Στέλλα 54 κιλά οι οποίες θα ταξιδέψουν για την Ιρλανδία - Μπέλφαστ  προκειμένου να αγωνιστούν στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Ιρλανδική ομοσπονδία  "BOX BELFAST" από 4-6 Μαΐου.

Μαζί με τις τρείς αθλήτριες θα ταξιδέψουν για να αγωνιστούν και οι πρωταθλητές της Παναχαϊκής Γ.Ε  Γεωργόπουλος Γιώργος 91 κιλά , Μπέης Άγγελος 81 κιλά και ο ανερχόμενος Τζίφρας Δημήτρης 52 κιλά.

Στην προσπάθεια τους αυτή οι αθλήτριες της Παναχαϊκής Γ.Ε   Πλέα Φωτεινή  και Σμαγκούλοβα Καρίνα  αγωνίζονται με την ευγενή χορηγία  της εταιρείας "COFFEE ISLAND" η οποία εταιρεία ήταν και χορηγός τους στο "5th GALA BOXING".

Πλέας Νικόλαος : Οι «πατρινές αμαζόνες» έχουν  πραγματοποίηση το τελευταίο διάστημα μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία αφού γνωρίζουμε τον συντελεστή  δυσκολίας που τις περιμένει στην συγκεκριμένη διοργάνωση , καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν αθλήτριες με μεγαλύτερη διεθνή αγωνιστική εμπειρία από χώρες όπου το γυναικείο μποξ  κατέχει υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη (Αγγλία- Σκωτία -Ιρλανδία-Βέλγιο- Γαλλία-Ισπανία- Ολλανδία-Κύπρος).

Στόχος μου για τις μικρές κυρίες της πυγμαχίας δεν είναι άλλος από το να αποκτήσουν  περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες.

Όσο για τους  μποξέρ της Παναχαϊκής Γ.Ε  ισχύει μια γεύση από τα ίδια έχοντας μια  ευχάριστη νότα σε όλη αυτή την προσπάθεια η οποία δεν είναι άλλη από τις πρόσφατες καλές τους αγωνιστικές εμφανίσεις τόσο σε αγώνες όσο και στα προπονητικά κάμπ- σπάρινγκ , επομένως περιμένω από την  πλευράς τους καλές εμφανίσεις  αν καταφέρουμε να έχουν την αναμενόμενη απόδοση!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports