Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

To ΠΑΣΟΚ "βλέπει" πολιτικά κόμματα και ομάδες πίσω από τα επεισόδια σε διάφορες πόλεις

To ΠΑΣΟΚ "βλέπει" πολιτικά κόμ...

Για μειοψηφίες κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ

Οργανωμένα από πολιτικά κόμματα και ομάδες, που δεν κατονομάζει, χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε διάφορες πόλεις της χώρας κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «πολιτικά κόμματα ή ομάδες που δεν νιώθουν την ανάγκη να σεβαστούν την εθνική γιορτή και να τιμήσουν την ιστορική μνήμη του Έθνους είναι προφανώς ανίκανες να αντιληφθούν τη σημασία της εθνικής ενότητας για την αντιμετώπιση και υπέρβαση της κρίσης».

Σε πολιτικές «μειοψηφίες που θέλησαν να αμαυρώσουν ακόμη και τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνεγερσίας» απέδωσε τα επεισόδια στις παρελάσεις ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης. Όπως αναφέρει σε δήλωσή του «απέδειξαν  άλλη μια φορά  ότι δεν διστάζουν να κακοποιούν την εικόνα της χώρας, να προσβάλλουν την πλειονότητα των Ελλήνων και να καλλιεργούν συνθήκες διχασμού. Εμπορεύονται τις δυσκολίες που περνά ο λαός, σε βάρος τη Ιστορίας, της Δημοκρατίας και των πραγματικών συμφερόντων της Πατρίδας μας».

Καταλήγοντας σημειώνει πως «η διαμαρτυρία είναι δικαίωμα όλων, η ασέβεια είναι χαρακτηριστικό πολιτικών μειοψηφιών». 

Σε ανακοίνωσή της, η Δημοκρατικής Συμμαχία, αναφέρει ότι «οι παρελάσεις δεν προσφέρονται για τα διχαστικά, μικροκομματικά παιχνίδια μειοψηφιών. Είναι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, που γιορτάζουν ενωμένοι οι Έλληνες και σίγουρα δεν μπορούν να πραγματοποιούνται με μπάρες και ΜΑΤ».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για την «πρωτοφανή αστυνομοκρατία και δημιουργία ‘’υγειονομικών ζωνών’’ σε όλη την Ελλάδα» για την διεξαγωγή των παρελάσεων, γεγονός που πιστοποιεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, «την τεράστια απόσταση που χωρίζει την κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις