Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πινγκ πονγκ: Οι Φοίνικες Γλυφάδας στους Άνδρες και η Αναγέννηση Πατρών στις Γυναίκες πρωταθλητές στη Β΄ Εθνική Δυτικής Ελλάδας

Πινγκ πονγκ: Οι Φοίνικες Γλυφάδας στους ...

Επόμενος στόχος είναι τα μπαράζ ανόδου για την Α2 ανδρών και την Α2 γυναικών

Οι Φοίνικες και η Αναγέννηση είναι η ομάδες που κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή στη Β΄  Εθνική Δυτικής Ελλάδος στους άνδρες και στις γυναίκες αντίστοιχα.
Στους άνδρες οι Φοίνικες έφτασαν σχετικά εύκολα στο τίτλο, αφού κατάφεραν να επικρατήσουν επί του Ίφιτου, του Ολυμπιακού Άσσου και του Αιγαίου με 4-0. Οι αντίπαλοι δε μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση και είναι χαρακτηριστικό ότι έχασαν μόλις τέσσερα σετ, παρόλο που σε κάποιους αγώνες αγωνίστηκαν και νεαροί αθλητές χωρίς μεγάλη εμπειρία.
Οι πατρινή ομάδα αγωνίστηκε με τους Φιλιππακόπουλο Φίλιππο, Ξουρίδα Γιάννη, Κυριακόπουλο Γιώργο, Φιλιππακόπουλο Δημήτρη, Ηλιόπουλο Γιώργο και Πλέσσα Κωνσταντίνο.
Η τελική κατάταξη των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν στα προμπαράζ είναι η εξής:
1. ΠΑΛ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
2. ΑΣ ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ
3. ΜΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
4. ΑΙΓΑΙΟ ΕΑ

Στις Γυναίκες η Αναγέννηση Πατρών, με τις αθλήτριες Παρίδη Παρασκευή, Ρακοπούλου Ελένη και Βαγενά Γιωργία, νίκησε τη Παγώνα με 4-2 και κατέκτησε το τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στη Β΄ Εθνική Δυτικής Ελλάδος.
Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπος και παρόλο που η Παγώνα προηγήθηκε με 2-1, η Αναγέννηση έκανε την ανατροπή και ήταν αυτή που γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Να σημειώσουμε ότι η επιτυχία αυτή είναι ξεχωριστεί για την ομάδα της Αναγέννησης, μιας και παρότι έχει στις τάξεις της κάποιες έμπειρες αθλήτριες, πρόκειται για ένα νέο σωματείο που συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Επόμενος στόχος για τους Φοίνικες και την Αναγέννηση είναι τα μπαράζ ανόδου για την Α2 ανδρών και την Α2 γυναικών που θα γίνουν στις 31 Μαρτίου, 1Απριλίου και θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες της Β΄ Εθνικής απ' όλη την Ελλάδα, καθώς και οι δύο προτελευταίες ομάδες των κατηγοριών.

Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών

Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών

Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters