Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Α2 Χαντμπολ: Ισοπαλοι Πήγασος Αιγίου-Ποσειδώνας

Α2 Χαντμπολ: Ισοπαλοι Πήγασος Αιγίου-Ποσειδώνας

Διαμαρτυρία απο την Ακαδημία των Σπορ

Η 11η αγωνιστική της Α2 ανδρών στο χάντμπολ επεφύλασσε ισοπαλία για τους πρωτοπόρους του 1ου ομίλου Πήγασο Αιγίου - Ποσειδών Λουτρακίου με 22-22.
ΠΗΓΑΣΟΣ: Αναστασέλος, Παπαγεωργίου, Σαντιμπαντάκης, Γιούπης 3, Παπαδόπουλος 2, Μ. Γιαννόπουλος 3, Ζαρλακούτης 4, Δημητρουλόπουλος 3, Αυλωνίτης, Πετρόπουλος, Φ. Γιαννόπουλος, Αλεξόπουλος, Γκιώνης, Αλυγιζάκης 7

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ...
Δεν έγινε το Σαββάτο στο Δ. Τόφαλος ο προγραμματισμένος αγώνας της 11ης για την Α2 εθνικής ανδρών μεταξύ των ομάδων Ελπίδες- Ακαδημία και αναβλήθηκε για την Τετάρτη 14-3-12 στις 20.00. Η ΔΕΠ/ΟΧΕ κατά παράβαση του άρθρου 29 του κανονισμού αγώνων ΟΧΕ όρισε τον αγώνα για την Τετάρτη 14-3-12, ενώ όπως ισχυρίζονται και  τα δύο Πατρινά σωματεία  πρέπει πρώτα να γίνουν οι εξ αναβολής αγώνες της 9ης αγωνιστικής  μεταξύ των ομάδων Ακαδημία-ΟΦΝ Ιωνίας και Ελπίδες- Παράδεισος Αμ. που ήταν να διεξαχθούν την 25-2-12(η ΔΕΠ/ΟΧΕ τους ανέβαλε εγγράφως χωρίς να έχει αιτιολογήσει μάλιστα τους λόγους  μέχρι και σήμερα) αρχικά για 29-2-12, ενώ μετά τους έχει ξανά αναβάλλει  και δεν τους έχει ορίσει ακόμη.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Χρ. Δεβελέγκας τονίζει για το θέμα: "Το μόνο που ζητάμε από την ΟΧΕ και την ΔΕΠ/ΟΧΕ είναι ισονομία για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν κενά που μπορούν οι αγώνες να γίνουν κατά σειρά αγωνιστικών(31-3-12 οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής και 7-4-12 ο αγώνας της 11ης) αλλά  δεν μπορούμε να καταλάβουμε την εμμονή της ΔΕΠ/ΟΧΕ  που δεν το πραγματοποιεί. Εμείς για την Τετάρτη 14-3-12 αδυνατούμε να συγκροτήσουμε ομάδα(2 αθλητές μας εργάζονται στην Αθήνα, 2 είναι φαντάροι, 3 είναι φοιτητές σε άλλες πόλεις και 4 εργάζονται την ώρα του αγώνα) δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε άδειες τέτοιες εποχές λόγω της οικονομικής κρίσης και θα μηδενιστούμε επειδή δεν θα μπορέσουμε να αγωνισθούμε μέσα στην έδρα μας. Τα ίδια σχεδόν προβλήματα  αντιμετωπίζουν και οι Ελπίδες και ρωτάμε:

Δεν είναι άδικο για τις ομάδες μας όταν για τους ίδιους λόγους αναβλήθηκαν οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής που μάλιστα συναινέσαμε και εμείς για να εξυπηρετηθούν οι ομάδες των Αθηνών;

Καλούμε έστω και την τελευταία ώρα τον πρόεδρο της ΟΧΕ και όλο το Δ.Σ. να πάρει θέσει και να αναβληθεί ο αγώνας της Τετάρτης".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters