Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ορμή Λουξ: Στα Γιαννιτσά σήμερα (18.00) για την κατάκτηση του νταμπλ

Ορμή Λουξ: Στα Γιαννιτσά σήμερα (18.00) ...

Λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό του τελικού της Α1 χαντμπολ γυναικών - Στρατάκη: "Κλειδί" θα είναι ο εγωισμός μας το θέλω μας"

Λίγες ώρες απέμειναν μόνο πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με την διεξαγωγή του 2ου τελικού μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών και της Ορμής Λουξ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών και θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΟΧΕ, handball.org.gr.

Η πατρινή ομάδα στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 30-22 και έχει αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα για την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Έτσι λίγο μετά τις 20:00 θα είναι γνωστό σε ποια ομάδα θα απονεμηθεί ο 2ος τίτλος της σεζόν στο ελληνικό χάντμπολ μετά το Κύπελλο Γυναικών, το οποίο κατέληξε στην Ορμή Λουξ πριν δύο εβδομάδες.

Η περιφερειακή της Ορμής Λουξ Νάνση Στρατάκη σχολίασε: «Η διαφορά των 8 γκολ ίσως μας δίνει μια ασφάλεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να μας εφησυχάσει. Θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ματς κερδίσαμε, διότι παίξαμε στην έδρα μας και είχαμε εμπειρία απέναντι στην απειρία της ομάδας του Μέγα Αλεξάνδρου. Στο δεύτερο ματς το "κλειδί" θα είναι ο εγωισμός μας το θέλω μας. Ο προπονητής μας ζητάει να είμαστε συγκεντρωμένες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters