Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Διαιτητικά παράπονα απο την Ακαδημία των Σπορ

Διαιτητικά παράπονα απο την Ακαδημία των Σπορ

Παπαγιαννόπουλος: "Παγκόσμιο φαινόμενο, να μην κερδίσουμε ένα πέναλντι σε 60 λεπτά αγώνα"

Με ήττα από τον Πήγασο Αιγίου, ξεκίνησε την πρεμιέρα του β΄ γύρου η Ακαδημία και μάλιστα μέσα στην Πάτρα συνοδευόμενη με πολλά παράπονα για τους «πράσινους» τόσο από την διαιτησία όσο και από ενέργειες επιτροπών της ΟΧΕ.
Ο τεχνικός της πατρινής ομάδας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε για τον αγώνα: «Είναι αδύνατον και μάλιστα φαινόμενο παγκοσμίως σε αγώνα Α2 χαντμπολ μέσα σε 60΄ λεπτά να μην κερδίσουμε ούτε ένα πέναλτι.

Βέβαια δεν φταίει αυτό που χάσαμε τον αγώνα, αλλά είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο της αντιμετώπισης που τύχαμε  από πλευράς διαιτησίας σε σχέση με τους φιλοξενούμενους που ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 58’.10 και κέρδισαν  τρία πέναλτι».


* Στο 48’.05 αποβλήθηκε ο Π. Πολυδώρου του Πήγασου Αιγίου με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί εξύβρισε τους διαιτητές κινήθηκε να τους κτυπήσει, αλλά συγκρατήθηκε από τους συμπαίκτες του.

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Οι ενέργειες δύο επιτροπών της ΟΧΕ μας υποχρέωσαν στην ήττα. Συγκεκριμένα η ΔΕΠ/ΟΧΕ  με την αναβολή του αγώνα μας την περασμένη εβδομάδα(ΟΦΝ Ιωνία)   μας άφησε χωρίς αγώνα και μας έβγαλε εκτός αγωνιστικού  ρυθμού.

Η ενέργεια της ΚΕΔ/ΟΧΕ να μην εφαρμόσει αυτό που κάνει φέτος πράξη λόγω ΄΄οικονομικής κρίσης΄΄ (στην Αθήνα μας σφυρίζουν Αθηναίοι, στην Πάτρα Πατρινοί, κ.λ.π.) που μας όρισε ένα δίδυμο ακατάλληλο για αγώνα τέτοιου επιπέδου. Οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους( ανύπαρκτες 2λεπτες αποβολές σε καίρια σημεία και λάθος υποδείξεις) και τον πλημμελή πειθαρχικό έλεγχο για τους αντιπάλους(ιδιαίτερα όταν σύσσωμος ο πάγκος τους διαμαρτυρόταν σε αποφάσεις τους μπαίνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον δύο μέτρα) μας υποχρέωσαν σε ήττα, όπως και στον αντίστοιχο περσυνό  αγώνα μέσα στο Αίγιο με τον ίδιο τρόπο με τους ίδιους διαιτητές.

Δυστυχώς τέτοιες κινήσεις μας οδηγούν σε δρόμους απογοήτευσης και διάφορες σκέψεις, καθώς αποδεικνύεται έμπρακτα ότι το πρωτάθλημα ίσως δεν παίζεται επί ίσους όρους για όλες τις ομάδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters