Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απάντηση της ΔΕΥΑΠ στο ΠΑΜΕ

Απάντηση της ΔΕΥΑΠ στο ΠΑΜΕ

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε

Με αφορμή ανακοίνωση του Π.Α.ΜΕ., κλαδικών συνδικάτων και των Επιτροπών Αγώνα του Ανατολικού Διαμερίσματος για την παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ και τις αναφορές για προσπάθεια της Επιχείρησης να κοπούν οι παροχές σε σπίτια ανέργων, διευκρινίζονται τα εξής:
Ο λόγος της παράστασης διαμαρτυρίας ήταν η ειδοποίηση που έγινε σε συνδημότισσα για λογαριασμό που δεν έχει πληρωθεί για περισσότερο από ένα έτος, χωρίς η Υπηρεσία να γνωρίζει ή να έχει ενημερωθεί – είτε από την ίδια είτε από κάποια Επιτροπή είτε από οποιονδήποτε άλλο - για ιδιαίτερους λόγους που συνέτρεξαν και κατέστησαν για αυτούς τους μήνες αδύνατη την πληρωμή των λογαριασμών.

Η εν λόγω συνδημότισσα, κατέφυγε στο ΠΑΜΕ και τα εν λόγω σωματεία, εκπρόσωποι των οποίων βρέθηκαν στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ, χωρίς προηγουμένως να προσέλθει στην Υπηρεσία για να αναζητηθεί λύση του προβλήματος, όπως και η ίδια, ενώπιον των μελών του Π.Α.ΜΕ., παραδέχθηκε.

Όπως θα γινόταν και αν η συνδημότισσα απευθυνόταν μόνη της στη ΔΕΥΑΠ και ενημέρωνε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δόθηκε άμεσα λύση στο θέμα, όπως δίνεται άλλωστε και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Η ΔΕΥΑΠ αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στους δημότες το θέμα των διακοπών της υδροδότησης και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Στη δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε λόγω των ανάλγητων κυβερνητικών μέτρων, οι πολίτες μαζί με τις δυνάμεις της Αυτοδιοίκησης από κοινού πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτά τα μέτρα, χωρίς να αναζητούνται αντίπαλοι εκεί που δεν υπάρχουν, πράγμα που άλλωστε αποπροσανατολίζει από την κοινή προσπάθεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις