Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

HAIRCUT

/

Πάτρα: Ξυλοκόπησαν άγρια ταξιτζή επειδή δεν σταμάτησε στο σήμα τους!!!

Πάτρα: Ξυλοκόπησαν άγρια ταξιτζή επειδή ...

Πρωτοφανές περιστατικό στο κέντρο της πόλης

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συμπολίτες που το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έγιναν, στην οδό Γερμανού, μάρτυρες ενός βίαιου περιστατικού με θύμα έναν οδηγό ταξί τον οποίο ξυλοκόπησαν αλύπητα δύο άγνωστοι, επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν. Τα γεγονότα, όπως μας τα μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας, έχουν περίπου ως εξής:

Ήταν μεσημέρι Παρασκευής. Ένας οδηγός ταξί περνούσε, έχοντας μέσα στο όχημά του μια γυναίκα, από την οδό Γερμανού. Δύο νεαροί, του έκαναν μια χειρονομία, μάλλον για να σταματήσει, εκείνος ωστόσο προσπέρασε. Οι νεαροί όμως κινήθηκαν απειλητικά κατά του ταξί, χτυπώντας το.

Τότε ο ταξιτζής σταμάτησε για να δει τι είχε συμβεί. Βγήκε από το όχημα και οι δύο άρχισαν να τον προπηλακίζουν στην αρχή λεκτικά. Κουβέντα στην κουβέντα, η ένταση μεγάλωσε και ξαφνικά οι δράστες επιτέθηκαν στον οδηγό χτυπώντας τον αλύπητα.

Μια κοπέλα, που έτυχε να περνάει με το αυτοκίνητό της από το σημείο, ένας περαστικός καθώς και η κυρία που βρισκόταν μέσα στο ταξί προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Μάταια όμως. Οι δύο νεαροί συνέχισαν να ξυλοκοπούν τον ταξιτζή, ο οποίος πλέον αιμορραγούσε.

Βλέποντας ότι δεν έχουν πρόθεση να σταματήσουν, η κοπέλα άρχισε να απειλεί πως θα καλέσει άμεσα την Αστυνομία.

Μόνο τότε οι δράστες θορυβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο άτυχος οδηγός ταξί μπήκε στο όχημά του και αποχώρησε προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

HairCut