Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Γιορτή κολύμβησης Ακδημιών από το ΝΟΠ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιορτή κολύμβησης Ακδημιών από το ΝΟΠ (Δ...

Πραγμτοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Ακτής Δυμαίων και έλαβαν μέρος περισσότερα απο 140 παιδιά

Στη θερμαινόμενη κλειστή πισίνα των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, πραγματοποιήθηκαν κολυμβητικοί αγώνες μεταξύ των παιδιών που συμμετέχουν στις Ακαδημίες εκμάθησης του πατρινού Ομίλου.  Περισσότερα από 140 παιδία, ηλικίας 3 έως 7 ετών και πλήθος γονέων παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις.  

Σε όλα τα παιδία δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο για την συμμετοχή τους ενώ στους προπονητές δόθηκε η δυνατότητα να παρακολούθησαν την εξέλιξη των μικρών αθλητών μέσα σε ένα φιλικά ανταγωνιστικό περιβάλλον και να βγάλουν συμπεράσματα για την αλλαγή επιπέδου εκμάθησης.

Το επόμενο ραντεβού όλων είναι στην αντίστοιχη γιορτή κολύμβησης δόθηκε για την Τετάρτη  8 Φεβρουαρίου 2012 στις 17.00 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντ. Πεπανός».

Επίσης όλοι οι νεαροί αθλητές έξω από το νερό της πισίνας, θα έχουν περισσότερες  ευκαιρίες να διασκεδάσουν στο παιδικό καρναβαλικό πάρτυ που θα διοργανωθεί στο εντευκτήριο του Ομίλου και να λάβουν μέρος με το καρναβαλικό γκρουπ του ΝΟΠ στο «Καρναβάλι των Μικρών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters