Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Έκανε το καθήκον της, η Παναχαϊκή 4-0 το Διαγόρα στη Ρόδο

Έκανε το καθήκον της, η Παναχαϊκή 4-0 το...

Πήρε το δίποντο και συνεχίζει...

Σπουδαία επικράτηση, για την Παναχαϊκή στη Ρόδο. Η πατρινή ομάδα επικράτησε 4-0 του Διαγόρα. Στο 29’ ο Θεοδωρέλλης με γυριστό σουτ, μέσα από την μικρή περιοχή, άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή.

Λιγα λεπτά αργότερα, στο 34’ μετά από μπαλιά του Βλασόπουλου, ο Φουρτάδο έκανε το σουτ και η πατρινή ομάδα διπλασίασε τα τέρματα (0-2). Μετά, την ανάπαυλα στο 52' ο Ντίνας μπήκε στην περιοχή, αποφεύγοντας αντίπαλο παίκτη, έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε στα δίχτυα, με την Παναχαϊκή, να κάνει το 3-0 στην Ρόδο κόντρα στο Διαγόρα. Το τελικό 4-0 ήρθε στο 88'με τον Μαπούκου.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Μ. Τσιβρινής): Πονηρός, Χατζηπέτρος, Καρπαθάκης, Χατζηκοσμάς, Παπαδημητρίου, Αυγενικού, Ρούσσος, Ματετζίδης, Επιφάνης, Μπαούρης (69’ Τσίτσης), Μαριεττάκης.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Β. Βούζας): Πουρής, Κοιλιάρας, Θεοδωρέλλης, Ουρτάδο (69’ Σπίνουλας), Ατματζίδης, Φουρτάδο (57’ Μαπούκου), Ντίνας, Κωνσταντινίδης (57’ Παπαστεργίου), Ιωάννου, Φούφουλας, Βλασόπουλος.
* Το παιχνίδι στη Ρόδο, δεν ξεκίνησε στην ώρα του, αλλά με καθυστέρηση 25 περίπου λεπτών. Το θέμα που προέκυψε ήταν οικονομικό, ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα και τους διαιτητές.

* Στην Παναχαϊκή αναμένεται να δοκιμαστεί ο 26χρονος επιθετικός Jose Fernandez. Ο Ουρουγουανός έχει Πορτογαλικό διαβατήριο και τις προηγούμενες ημέρες δοκιμάστηκε στην Δόξα Δράμας.

* Ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας, του Εθνικού Αστέρα, φαίνεται να είναι κοντά στο να υπογράψει στην Παναχαϊκή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters