Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Σημαντική νίκη για της Ελπίδες

Σημαντική νίκη για της Ελπίδες

Επικράτησαν 25-24 του Κορωπίου

Οι Ελπίδες Πάτρας δείχνοντας χαρακτήρα τα τελευταία 40ʼʼ κατάφεραν με μία οργανωμένη επίθεση να πάρουν τη νίκη με 25-24 κόντρα στο Κορωπί για την 4η αγωνιστική της Α2 Εθνικής χάντμπολ των ανδρών. Σε μία αναμέτρηση που ήταν διαφήμιση για το άθλημα και την οποία παρακολούθησε σύσσωμη η πατρινή διοίκηση και οι χορηγοί του συλλόγου, οι αθλητές της πατρινής ομάδας κατάφεραν εκτός από τοςυ βαθμούς της νίκης να κερδίσουν τις εντυπώσεις από το παίξιμό τους.

«Πριν το παιχνίδι είχα δηλώσει ότι πρέπει να παίζουμε το 100% των δυνατοτήτων μας , για να έχουμε ελπίδες παραμονής σε αυτό το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Αυτό έκαναν οι ψυχωμένοι και διψασμένοι για την νίκη αθλητές μας απέναντι σε μία πολύ καλή και αθλητική ομάδα, αυτή του Κορωπίου» ήταν τα λόγια του Ανδρέα Καραβέλα, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε: «Προσπαθήσαμε να κρύψουμε τα προβλήματα και τις βασικές απουσίες παικτών για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους (Μάρκοβιτς - Διάρας), που είχαμε και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό παίρνοντας λύσεις από τα υπόλοιπα παιδιά που έδειξαν χαρακτήρα σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα».

Τέλος η πατρινή ομάδα θα ήθελε να τονίσει επίσης την άριστη διαιτησία των Κουρίκα και Μεντζελόπουλου, η οποία συνέβαλε πάρα πολύ με την αντικειμενικότητα τους στο να παιχτεί αξιόλογο και ποιοτικό χάντμπολ.

Τα 10λεπτα. 7-5,10-10,14-13,19-18,23-23, 25-24.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ (Α. Καραβέλας): Μανιούδακης, Δελδήμος 3, Πολίτης 1, Θεοδωρόπουλος 4, Σταυρόπουλος 6, Σπανός, Μανούςλης 8, Σταθόπουλος, Χρονόπουλος,  Βλαχογιώργος, Μήλας 3, Ράφτης, Καλούλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters