Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει άλλη λύση από την κάλπη…»

«Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει άλλη λύση ...

Tης πολιτευτού της Ν.Δ. Αχαΐας Ελένης Πανίτσα Μπακουλοπούλου

Η σοβαρότητα, μέσα από τις συμπληγάδες που περνά η χώρα μας, εκλείπει από το εκλεγμένο πρώτο κόμμα αντίθετα κυριαρχεί η εσωστρέφεια. Τη στιγμή που η χώρα μας ταλανίζεται στην οικονομική δίνη, μοναδική έγνοια του ΠΑΣΟΚ είναι η επιλογή νέου αρχηγού και τα εσωκομματικά του προβλήματα.

Είναι ώρα ευθύνης και αγώνα για το καλό του τόπου μας. Το σημερινό κυβερνητικό σχήμα δεν αποδίδει ώστε να φανεί έστω και κάποιο ίχνος ανάπτυξης στη χώρα αντ’ αυτού η ύφεση διαρκώς και βαθαίνει. Ακούσαμε τον υπουργό εργασίας κ. Κουτρουμάνη, να δηλώνει πως θα προσκαλέσει τους εκπροσώπους της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Αν ο κ. Κουτρουμάνης δε μπορεί να προβεί μόνος σε μια απόφαση, ας παραιτηθεί… Ο λαός δεν αντέχει να γίνουν άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
Το μεταβατικό κυβερνητικό σχήμα δεν αποδίδει. Υπάρχουν ετερόκλητες δυνάμεις οι οποίες δεν εκφράζουν την βούληση του λαού.
Η μόνη λύση είναι οι εκλογές. Να κληθούν οι πολίτες με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χωρίς δήθεν υποσχετικά σημειώματα να αναδείξουν εκείνον τον κομματικό μηχανισμό που θα κοιτάξει το γενικό καλό της χώρας.
Εκλογές σημαίνει λαϊκή ετυμηγορία και κυβέρνηση εκλεγμένη από τους πολίτες που είναι η κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις