Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σεμινάριο μοριακής γαστρονομίας στην Πολιτεία

Σεμινάριο μοριακής γαστρονομίας στην Πολιτεία

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου

Για πρώτη φορά στην Πάτρα διοργανώνεται Σεμινάριο Μοριακής Γαστρονομίας την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 9.00 στον Πολυχώρο Πολιτεία με τον κορυφαίο στην Ελλάδα του είδους chef Δημήτριο Κατριβέση της ομάδας του Feran Andria. Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο chef του Πολυχώρου Πολιτεία Χρήστος Σταματόπουλος και η «Brigatta» οργάνωση σεμιναρίων.

Η μοριακή γαστρονομία είναι ο όρος που μετατρέπει την μαγειρική, σε επιστήμη. Τα τρία κύρια χαρακτηριστικά της μοριακής γαστρονομίας είναι, η τελειότητα, η ειλικρίνεια και η ανοχή στο καινούργιο.

Οι chef εμπνέονται από το πάθος τους για την τελειότητα, δουλεύουν μόνο με τα καλύτερα υλικά και αντιλαμβάνονται το μέγιστο των δυνατοτήτων που έχει το κάθε υλικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture