Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Το Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Πάτρα: Το Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ για τα υπερχρεωμένα...

Την Κυριακή στο ξενοδοχείο Αστήρ

Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ καλεί τους καταναλωτές και ειδικά τους υπερχρεωμένους καταναλωτές και τον νομικό κόσμο, να έλθουν την Κυριακή, από τις 18:00 έως τις 20:00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Αστήρ, να ενημερωθούν, να ακούσουν και να ρωτήσουν, για τα τελευταία νέα για την υπερχρέωση, τον νόμο 3869/10, τις τράπεζες και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό αλλά και τις αποφάσεις των ειρηνοδικείων. Για τον σκοπό αυτό θα βρίσκεται στην Πάτρα η πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ, γιατρός, κ. Ελένη Αλευρίτου καθώς και το νομικό επιτελείο της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ με την γενική διευθύντρια, δικηγόρο, κ. Ποτιώ Καλαποθαράκου, από τους πρωτεργάτες της σύνταξης του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στην Ελλάδα,για να παρουσιάσουν την πρακτική πλευρά της εφαρμογής του νόμου 3869/10 και να συζητήσουν με τους καταναλωτές.

Ιδιαίτερο θέμα θα αποτελέσει ο αντίκτυπος της υπερχρέωσης στους καταναλωτές που την έχουν σαν καθημερινό πλέον βρόγχο,στην ζωή, την υγεία, τις σχέσεις τους με την κοινωνία και την πολιτική. Το θέμα θα παρουσιαστεί διαδραστικά με την συμμετοχή των παρευρισκομένων από τον κ.Τάσο Νικολαδάκη, συντονιστή του παραρτήματος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ στην Πάτρα.

Ειναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε όλοι όσοι αισθανόμαστε την αφόρητη πίεση των δανείων στην ζωή μας, αντιμετωπίζουμε την αδιαφορία των τραπεζών και τον εξευτελισμό των εισπρακτικών εταιρειών την ίδια ώρα που πλήτουν την ζωή μας η ανεργία, η ακρίβεια, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, τα χαράτσια και η ανασφάλεια.

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του Πολυσυνεδρίου-Έκθεσης Forum Ανάπτυξης / 14ο Money Show Πάτρας και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ, Παράρτημα Πάτρας, Φιλοποίμενος 51, Πάτρα. Τηλ. 261-22.26.26

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά