Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Gold Acre Estates Patras, στη διεθνή έκθεση κτηματομεσιτών στο Τελ Αβίβ

Η Gold Acre Estates Patras, στη διεθνή έ...

Εξαιρετικά επιτυχημένη η πρώτη διεθνής έκθεση κτηματομεσιτών

Στην πρώτη διεθνή έκθεση κτηματομεσιτών, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, συμμετείχε και η Πατρινή εταιρεία Gold Acre Estates, η οποία εκτός από την Ελλάδα, δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, περιοχή όπου βρίσκονται τα κεντρικά της γραφεία.

Η Gold Acre Estates Greece, στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης της, έδωσε το παρόν στη διεθνή έκθεση, παρουσιάζοντας ακίνητα από την Πάτρα και τα νησιά της χώρας μας. Σίγουρα η πρωτοβουλία των ιδιοκτητών  να λάβουν μέρος στη 1st international Real Estate EXPO του Τελ Αβίβ, ήταν σημαντική, καθώς με αυτόν τον τρόπο, προβάλλεται η εικόνα της πόλης μας, αλλά και της Ελλάδας στο εξωτερικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώρες που η χώρα μας περνά κρίσιμες στιγμές και χρειάζεται να αναδεικνύεται το καλό της προφίλ. Εκτός από την Ελλάδα υπήρξε εκπροσώπηση από χώρες όπως Ισπανία, Κύπρος, Γαλλία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Τσεχία, Ρουμανία, Γερμανία, Παναμά, Κόστα Ρίκα, Αγγλία, Κροατία, Καραϊβική, Καναδά, Ουγγαρία, Ταϊλάνδη, Σερβία, Αυστραλία, Νότια Αφρική και άλλες ακόμα.

Ο ιδιοκτήτης  της  Gold Acre Estates, John Goldacre, σχολίασε τη συμμετοχή της εταιρίας στη 1st international Real Estate EXPO, τονίζοντας τα εξής: «Η πρώτη διεθνής έκθεση κτηματομεσιτών, που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Κάναμε επαφές και γνωρίσαμε νέους πελάτες, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα. Μάλιστα επιτεύχθηκαν πολλές νέες συνεργασίες με κτηματομεσιτικά γραφεία ανά την Ελλάδα». Ενώ συμπλήρωσε: «Παράλληλα υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για ακίνητα της χώρας από το Ισραήλ, καθώς το Τελ Αβίβ από την Αθήνα απέχει μόλις δύο ώρες με το αεροπλάνο. Εξίσου σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η έκθεση στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Gold Acre Estates, θα συμμετάσχει και στην επόμενη Real Estate EXPO το 2012».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά