Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Η Επίσκεψη της Γηραιάς κυρίας» του F. Durrenmatt στο Θέατρο Λιθογραφείον

«Η Επίσκεψη της Γηραιάς κυρίας» του F. D...

Από το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας ΡΕΦΕΝΕ

Η «Η Επίσκεψη της Γηραιάς κυρίας» του F. Durrenmatt παρουσιάζεται στο Θέατρο Λιθογραφείον από το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας ΡΕΦΕΝΕ. Η παράσταση θα παίζεται έως 21 Νοεμβρίου - καθημερινά, πλήν Τρίτης και Πέμπτης.

Ώρα έναρξης: καθημερινά 21:00 (μόνο Παρασκευή στις 21:30)Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6955-514155

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

Μια μικρή πόλη της κεντρικής Ευρώπης δηλαδή, βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας κι ελπίζει μόνο στη βοήθεια μιας παλιάς συμπολίτισσας -και δισεκατομμυριούχου πλέον- που είχε να εμφανιστεί στη γενέτειρα της 40 ολόκληρα χρόνια.. Οι πολίτες του Γκύλεν στηρίζονται στην επιρροή του συμπολίτη τους Ιλ, που υπήρξε ο παλιός έρωτας της Κυρίας, πριν αυτή εγκαταλείψει την πόλη. Η Κυρία έρχεται, με πρόθεση να δωρίσει ένα τερατώδες ποσό…υπό έναν όρο ιδιαίτερα ασυνήθιστο. «Θα περιμένω»,  λέει στους συμπολίτες της και εγκαθίσταται σ’ ένα ξενοδοχείο, αναμένοντας την απάντησή τους…
Έργο κλασσικού ρεπερτορίου και από τα σημαντικότερα της ευρωπαϊκής δραματουργίας, που χαρακτηρίζεται ως τραγική κωμωδία. Η «Επίσκεψη της Γηραιάς κυρίας» του F. Durrenmatt  είναι μια ειρωνική ματιά στα ιδανικά που θεμελιώνουν τον δυτικό μας πολιτισμό, όταν συγκρούονται με τη δύναμη του χρήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture