Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Βάκχες με Ρουβά και Νατάσα Θεοδωρίδου στο φετινό Φεστιβάλ Ολυμπίας στο θέατρο Φλόκα

Βάκχες με Ρουβά και Νατάσα Θεοδωρίδου στ...

Το επίσημο πρόγραμμα πάντως δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ενώ οι εκδηλώσεις δεν αναμένεται στο σύνολο να ξεπεράσουν τις 10

Εν αναμονή της αναγγελίας του προγράμματος εκδηλώσεων του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ της Ολυμπίας που ως επίκεντρο έχει το επικλινές πέτρινο θέατρο Φλόκα, έγινε γνωστό ότι δεν θα ξεπεράσουν τις 10 οι φετινές εκδηλώσεις της διοργάνωσης και η αιτία φυσικά είναι η οικονομική κρίση και ύφεση της χώρας μας που δυστυχώς δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο και τον πολιτισμό.

Όπως γράφει το σάιτ ilialive, οι υπεύθυνοι του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Φεστιβάλ της Ολυμπίας που συγκεντρώνει κόσμο όχι μόνο από την Ηλεία αλλά και τους γύρω νομούς (πολλοί Πατρινοί είχαν ταξιδέψει ως εκεί κατά το παρελθόν για να δουν τις βραδιές με τον Μπαρίσνικοφ ή την Έμμα Σάπλιν) μπροστά στον κίνδυνο να μην υπάρξουν καθολου εκδηλώσεις, προχωρούν με προσεκτικές κινήσεις και κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές ώστε και το κοινό να απολαύσει καλές παραστάσεις και συναυλίες, αλλά συνάμα να διατηρηθεί και το επίπεδο του Φεστιβάλ.

Έτσι ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται κάποια πολύ καλά ονόματα για τις φετινές εκδηλώσεις. Το δυνατό χαρτί του Φεστιβάλ της Ολυμπίας είναι ο χώρος της που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση μεγάλα ονόματα για συναυλίες ενώ η χωρητικότητα του μπορεί να φτάσει τους 4.000 - 5.000 θεατές.

Όπως γράφει το ilialive, συναυλίες με μεγάλα ονόματα αναμένονται φέτος στο Φεστιβάλ της Ολυμπίας και ένα από αυτά είναι της δημοφιλούς λαικής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου. Επίσης στο πρόγραμμα θα ενταχθεί η παράσταση «Βάκχες» με τον Σάκη Ρουβά – Διόνυσο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, παράσταση που θα έρθει και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας στις 24 και 25 Ιουλίου στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Πατρέων.

Οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ της Ολυμπίας κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους στο θέμα του προγράμματος έως ότου οριστικοποιηθεί επίσημα, ώστε να αποφύγουν φαινόμενα όπως πέρυσι όπου πολλοί από τους καλλιτέχνες που είχε προγραμματιστεί να έρθουν, τελικά ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture