Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχονται οι "Μπαμπούλες Πανεπιστημίου" με τις φωνές των Θανάση Τσαλταμπάση και Αντώνη Λουδάρου

Έρχονται οι "Μπαμπούλες Πανεπιστημί...

Η τρισδιάστατη παιδική ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου 2013

Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο καθώς στις 20 Ιουνίου 2013 θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ, η νέα ταινία ψηφιακού animation της Disney και της Pixar με τίτλο «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου – Monsters University» που αποτελεί πρίκουελ της μεγάλης πρώτης επιτυχίας του 2001 «Monsters Inc».

Σχεδόν δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη αξέχαστη γνωριμία του κοινού με τον μονόφθαλμο Μάικ και τον τριχωτό Σάλι, θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο για μια εκπαιδευτική εκδρομή στη φοιτητική ζωή των δύο φίλων που υπήρξαν άσπονδοι, καθώς το μόνο που μοιράζονταν κάποτε ήταν η αντιπάθεια που έτρεφε ο ένας για τον άλλον.

Ο σκηνοθέτης του “Cars - Αυτοκίνητα” και βασικό στέλεχος της Pixar, ο 37χρονος Dan Scanlon, αναλαμβάνει το 3D prequel της μεγάλης εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας “Μπαμπούλες Α.Ε.” (είχε κάνει εισπράξεις 560 εκατομμυρίων δολαρίων διεθνώς), ενώ οι ηθοποιοί Billy Crystal και John Goodman μαζί και με τους Στιβ Μπουσέμι και Φρανκ Οζ επανέρχονται χαρίζοντας τις φωνές τους.

Οι Κρίσταλ και Γκούνταμαν δίνουν τη φωνή τους στα δύο από τα πιο διασκεδαστικά τέρατα όλων των εποχών, τον Μάικ Βασόβσκι και τον Τζέιμς Σάλιβαν.

Την τελευταία φορά που είδαμε τους Μάικ Βασόβσκι και Τζέιμς Σάλιβαν ήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο.

Με τελείως διαφορετικές μεθόδους, απόψεις και ικανότητες το μοναδικό κοινό στοιχείο τους ήταν το όνειρο για τον τίτλο του Καλύτερου Τρομαχτή. Το “Μπαμπούλες Πανεπιστημίου” μας αποκαλύπτει πώς ο Μάικ κι ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν κολλητοί φίλοι. Επίσης στην ταινία δανείζουν τη φωνή τους η Bonnie Hunt αλλά και ο John Ratzenberger.

Η ταινία κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την εταιρεία Feelgood και ήδη τα σχετικά διαφημιστικά πόστερ φιγουράρουν στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Το φιλμ βγαίνει και τρισδιάστατο αλλά και μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά, με τις φωνές των αγαπημένων ηθοποιών Θανάση Τσαλταμπάση και Αντώνη Λουδάρου.

Επιμέλεια - Τ. Μαρτάτος

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture