Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Πολιτεία της Πάτρας

Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Πολιτεία της Πάτρας

Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Συνεχίζονται τα μουσικά live στον πολυχώρο Πολιτεία, στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα και αυτή την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στις 21.30 θα πραγματοποιήσει μία μοναδική ζωντανή μουσική εμφάνιση η αξιόλογη νέα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου αγαπημένων τραγουδιών όπως «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει».

Η μουσική παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου έχει τίτλο «Το Πέρασμα των Μάγων» και υπογράφεται από τους ταλαντούχους μουσικούς συνεργάτες της καλλιτέχνιδας, τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Μετά το επιτυχημένο πέρασμά τους από την Αθήνα αλλά και το Λονδίνο, οι τρεις «Μάγοι» της ελληνικής δισκογραφίας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με μια περιορισμένη σειρά παραστάσεων που αποδεικνύουν ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου λοιπόν το «Πέρασμα των Μάγων» παρουσιάζεται στον Πολυχώρο «Πολιτεία» στην Πάτρα και προβλέπεται οι Πατρινοί φαν και φίλοι της Νατάσσας Μποφίλιου που θα πάνε να την ακούσουν, να είναι πολλοί.

Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει μια παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της έως σήμερα.

Με το “Πέρασμα των Μάγων” – που έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό - οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, αποχαιρετούν προσωρινά το κοινό των live τους και προετοιμάζουν το έδαφος για το επόμενο φιλόδοξο βήμα τους το φθινόπωρο του 2013.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης

Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης

Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης

Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής

Τσέλο: Άρης Ζέρβας

Βιολί-Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Πάτρας κοστίζουν 12 ευρώ (γενική είσοδος) και 10 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, ανέργους.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην Πάτρα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture