Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Παραμένει η αφρικανική σκόνη - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Παραμένει η αφρικανική σκόνη - Ανεβαίνει...

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Πρόσκαιρες βροχές προβλέπονται τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στα βορειοανατολικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο εντάσεως 7 και πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την παραμονή σκόνης στην ατμόσφαιρα κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη, τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική - ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Πιθανότητα βροχής τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 8 μποφόρ που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός