Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο καθηγητής του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Στέφανος Τραχανάς στις 31 Μαίου στην Πάτρα

Ο καθηγητής του τμήματος Φυσικής του Παν...

Θα μιλήσει με θέμα «Το φάντασμα της όπερας, η αρχή της αβεβαιότητας στο σύμπαν»

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παναγιωτάκης και τα Διοικητικά Συμβούλια του Ιδρύματος Ι & Ε Τοπάλη και της Φιλαρμονικής Εταιρείας Πατρών προσκαλούν το κοινό να παρακολουθήσει την ομιλία του Στέφανου Τραχανά, Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης με τίτλο «Το φάντασμα της όπερας, η αρχή της αβεβαιότητας στο σύμπαν».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 στις 21.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ομιλία θα απευθύνεται στο ευρύ κοινό και θα ακουστούν, στην επεξεργασμένη τους μορφή, οι ήχοι που εκπέμπονται από το σύμπαν γνωστοί ως «Μουσική του Σύμπαντος».

Επίσης θα ακουστούν και μέρη από τη μουσική που έγραψε ο Andrew Lloyd Weber για το γνωστό και διάσημο στα πέρατα του κόσμου musical με τίτλο «Το φάντασμα της όπερας» και την ομώνυμη κινηματογραφική του διασκευή.

Ο κ. Στέφανος Τραχανάς θεωρείται ο «τιμονιέρης» των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης. Από τη θέση του διευθυντή τους, ο Στέφανος Τραχανάς, οδηγεί εδώ και 25 χρόνια «το σκάφος» των εκδόσεων με σταθερό χέρι στον προορισμό της γνώσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει βραβευτεί από το λογοτεχνικό περιοδικό «Διαβάζω» ενώ πρόσφατα του απονεμήθηκε το «Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας Β. Ξανθόπουλου – Στ. Πνευματικού.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture