Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θεία Λειτουργία και Αρχιερατικό Μνημόσυνο στο Άσυλο Ανιάτων

Πάτρα: Θεία Λειτουργία και Αρχιερατικό Μ...

Την Κυριακή 26 Μαΐου

To Διοικητικό Συμβούλιο είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως την  Κυριακή του Παραλύτου 26 Μαΐου 2013 από ώρα 07:00 π.μ έως 09:50 π.μ θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Ιδρύματος Αγία Ευφροσύνη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως Ιδρυτών, Κτητόρων, Ευεργετών, Δωρητών, Συνδρομητών, Συνεργατών, Διατελεσάντων Προέδρων και Μελών Διοικητικών Συμβουλίων ως και πάντων των Τελειωθέντων Περιθαλπομένων από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ.

Στην συνέχεια, μετά το καθιερωμένο καφέ,  ο Σεβασμιότατος μετά του Διοικητικού Συμβουλίου, Μελών, Συνεργατών και Προσφιλών του Ιδρύματος θα εγκαινιάσει στις 10:30 π.μ. την Μεγάλη Αίθουσα Συνεδριάσεων και θα την ονομάσει Αίθουσα Μακαριστού   Αρχιμανδρίτου Ιακώβου Λιαρομμάτη.

Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της εκδήλωσης με χαιρετισμούς, επίκαιρους ύμνους από την μικτή Βυζαντινή Χορωδία υπό την Δ/νση του κ. Φ Μπαρούτα και  ομιλία του Σεβασμιότατου κ.κ Χρυσοστόμου  για την Ζωή  και το Έργο του Μακαριστού πατρός Ιακώβου Λιαρομμάτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις