Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O κιθαρίστας Uli Jon Roth των Scorpions έρχεται στην Πάτρα

O κιθαρίστας Uli Jon Roth των Scorpions ...

Στις 3 Ιουνίου στην Πολιτεία στην Ακτή Δυμαίων

Ο κιθαρίστας του θρυλικού ροκ γκρουπ των Scorpions από το Αννόβερο της Γρμανίας, Uli Jon Roth επιστρέφει στην Ελλάδα στα τέλη Μαΐου - αρχές Ιουνίου του 2013 στο πλαίσια της Ευρωπαϊκής του περιοδείας για τα 40 χρόνια καριέρας του, όπου και θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Ανάμεσα τους, όπως είδαμε και από τις αφίσες που έχουν κυκλοφορήσει θα είναι και η Πάτρα, ο Πολυχώρος Πολιτεία στην Ακτή Δυμαίων στις 3 Ιουνίου 2013. Το εισιτήριο θα κοστίζει 15 ευρώ στην προπώληση και 18 ευρώ στην πόρτα ενώ υπάρχει και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στα 12 ευρώ..

Ο ίδιος ο Uli Jon Roth έχει δηλώσει ότι το 2013 σηματοδοτεί τα 40 χρόνια από τη πρώτη του συμμετοχή στους Scorpions. Το κύριο θέμα αυτής της περιοδείας είναι αφιερωμένο σε προσωπικά αγαπημένα κομμάτια από τους πέντε δίσκους που ηχογράφησε με αυτή την εξαιρετική μπάντα.

«Έχω διαλέξει περίπου 30 κομμάτια, όλα από αυτή τη περίοδο ως βάση του ρεπερτορίου, αρκετά από τα οποία δεν έχουν παιχθεί ποτέ ζωντανά ούτε από τους Scorpions ούτε από εμένα. Θα αλλάζουμε τα κομμάτια αυτά κατά τη διάρκεια της περιοδείας καθημερινά γιατί δεν μπορούμε να τα παίξουμε όλα. Θα παίξουμε επίσης μερικά κομμάτια από Electric Sun και Sky Of Avalon αλλά το κυρίως μέρος θα είναι αφιερωμένο στις αρχές των Scorpions», εξηγεί ο ίδιος.

Η 1η συναυλία του θα δοθεί στις 28 Μαίου στην Κέρκυρα στο 7 Τεχνών, την Τετάρτη 29 Μαΐου, θα παίξει στα Ιωάννινα στον Πολυχώρο Αγορά και την Πέμπτη 30 Μαΐου στην Καβάλα στο JazzRock ενώ την Παρασκευή 31 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, στο Fixopen Αir.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Αθήνα, στο Κύτταρο, (προπώληση Public, Ticket House, Ticket Pro, 123tickets.gr, τιμή εισιτηρίου - 23€) και την Δευτέρα 3 Ιουνίου στην Πάτρα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture