Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκρέμασαν και τις ταμπέλες του Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ, από τα παλιά γραφεία της Πατρέως - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ξεκρέμασαν και τις ταμπέλες του Φεστιβάλ...

Σε κούτες παραμένει το συλλεκτικό υλικό του Φεστιβάλ που είναι προγράμματα, φωτογραφίες και αφίσες

Σε κούτες στοιβαγμένες στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου λειτουργούσαν μέχρι πρότινος τα γραφεία του Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, στην οδό Πατρέως, παραμένει το πολύτιμο αρχειακό υλικό του Φεστιβάλ εν αναμονή της έγκρισης μεταφοράς και μεταστέγασης των γραφείων σε χώρο των πρών αποθηκών Κόλλα στην Παντανάσσης και Αγ. Ανδρέου.

Όπως δήλωσε στο thebest.gr, ο πολιτιστικός σύμβουλος του Φεστιβάλ Πάτρας, Ανδρέας Α. Ανδριόπουλος, σήμερα ξεκρέμασαν και τις ταμπέλες του Φεστιβάλ από την είσοδο και τον 1ο όροφο της πολυκατοικίας, γεγονός που του προξένησε μεγάλη συγκίνηση αλλά και ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι με το Φεστιβάλ.

Όπως έχει ξαναγράψει το thebest.gr, αυτό που εκκρεμεί από πλευράς του Δήμου Πατρέων που παραχωρεί την 40 τ.μ. αίθουσα των πρώην Αποθηκών Κόλλα, είναι ο έλεγχος της από αρμόδιο πολιτικό μηχανικό.

Η διαδικασία θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό και να μην καθυστερήσει άλλο ώστε οι ιθύνοντες του ιστορικού Φεστιβάλ Πάτρας που λειτουργεί αδιάκοπα από το 1981, να κάνουν την μετακόμιση των γραφείων και να προχωρήσουν στον σχεδιασμό των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού 2013.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture