Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αρσακείο Γυμνάσιο Πατρών: Εκδήλωση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Νινιού

Αρσακείο Γυμνάσιο Πατρών: Εκδήλωση υπό τ...

Ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε συμβουλές, αλλά και παρακολούθησε την πρόβα της χορωδίας

Εκδήλωση "Ο Καβάφης στο φως και στη σκιά" διοργανώνει το Αρσάκειο Γυμνάσιο Πατρών την ερχόμενη Τετάρτη 15/5/2013 και ώρα 8.30 στο αμφιθέατρο της Εστίας Επιστημών Πάτρας.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον μεγάλο μας ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννηση του. Στην εκδήλωσή συμμετέχει και ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Νινιός, ο οποίος θα βρίσκεται στην Πάτρα από τη Δευτέρα 13/5/2013 ,προκειμένου να συνεργαστεί εκ νέου με τους μαθητές.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Νινιός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αρσάκειο Γυμνάσιο Πατρών την Πέμπτη 25 Απριλίου, με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τους μαθητές με τους οποίους θα συνεργαστεί σε θεατρικό επίπεδο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Ο Καβάφης στο φως και στη σκιά", που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννηση του σπουδαίου Έλληνα ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη.

Ο κ. Νινιός προσήλθε στο σχολείο για να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους 20 μαθητές που συμμετέχουν μαζί του στη δραματοποίηση.

Κατά τη συνάντησή τους ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε συμβουλές, αλλά και παρακολούθησε την πρόβα της χορωδίας των 40 περίπου μαθητών στην οποία επίσης θα συμμετάσχει τραγουδώντας μαζί τους και παίζοντας μαντολίνο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture