Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Βγαίνει βιβλίο με επιφυλλίδες του Κώστα Λογαρά για την κρίση και άλλα θέματα της επικαιρότητας

Βγαίνει βιβλίο με επιφυλλίδες του Κώστα ...

Από τις εκδόσεις Το Δόντι του Α. Τσιλίρα

Από τις εκδόσεις Το Δόντι θα κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες το νέο βιβλίο του Πατρινού συγγραφέα και καθηγητή φιλόλογου Κώστα Λογαρά με τίτλο «Πολύ Πριν Λίγο Μετά».

Το βιβλίο που αναμένεται με ενδιαφέρον, θα περιλαμβάνει 70 επιφυλλίδες του Κώστα Λογαρά που έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί στην εφημερίδα Τα Νέα, στο ηλεκτρονικό ΒΗΜΑ (www.tovima.gr), στο σάιτ του Σταύρου Θεοδωράκη Protagon.gr και το λογοτεχνικό περιοδικό «Διαβάζω» από το 1997 έως το 2012, οι οποίες ξαναδιαβάζονται ως κομμάτια του παζλ που συνθέτουν το πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας.

Στιγμές της επικαιρότητας των τελευταίων δεκαπέντε ετών, από τους χώρους της πολιτικής, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, των μέσων ενημέρωσης και της κοινωνίας, ήρωες της ελληνικής καθημερινότητας, αλλά και η πανταχού παρούσα πλέον οικονομική κρίση συνυπάρχουν στα κείμενα του Κώστα Λογαρά που περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο «Πολύ πριν, λίγο μετά».

Ο Κώστας Λογαράς θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους και με χαρισματική γραφή, Πατρινούς συγγραφείς με πολύχρονη παρουσία στον εγχώριο λογοτεχνικό χώρο που ξεπερνά τα τριάντα χρόνια.

Από τα πιο τελευταία βιβλία του ήταν το μυθιστόρημα «Ερημιά στο βλέμμα τους» που είχε κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μεταίχμιο το 2009 και έθιγε το επίκαιρο θέμα της μετανάστευσης.

Ο Κώστας Λογαράς όπως έχει ξαναγράψει το thebest.gr, ετοιμάζει αυτό το διάστημα κι ένα ακόμα νέο βιβλίο που θα είναι μία συλλογή 10 διηγημάτων, θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη, τον προσεχή Οκτώβριο και θα έχει τον πρωτότυπο τίτλο «Μαύρη βαφή για τα μαλλιά του…Μάρλον Μπράντο».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture