Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην Βενετία για εμφανίσεις ο Χορευτικός όμιλος Αιγίου

Στην Βενετία για εμφανίσεις ο Χορευτικός...

Τα μέλη του επιστρέφουν από την Ιταλία την Μεγάλη Τετάρτη τα μεσάνυχτα

Στην πόλη των δόγηδων και των αναρίθμητων καναλιών, τη ρομαντική Βενετία στον Ιταλικό βορρά βρίσκονται 22 χορευτές του Θρακιώτικου συγκροτήματος του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου.

Όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας "Τα Νέα της Αιγιάλειας", την Κυριακή των Βαίων 28 Απριλίου 2013 τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος είχαν μία πολύ δυνατή και γεμάτη ημέρα στο Lido di Jesolo της Βενετίας, που ξεκίνησε με περιήγηση στην Padova το πρωί μέχρι το μεσημέρι και τελείωσε με μία δυναμική χορευτική παράσταση προβολής της Ελληνικής παράδοσης το βράδυ.

Μαζί με τα άλλα συγκροτήματα ενθουσίασαν το κοινό στην «πιάτσα Νάπολη» για δεύτερη βραδιά.

Στην τελετή λήξης του 6ου Διεθνούς Festival Lido οι οργανωτές ευχαρίστησαν τις αντιπροσωπείες και των 7 χωρών που συμμετείχαν, τους έδωσαν αναμνηστική πλακέτα και τους ζήτησαν όταν μπορούν και πάλι τα επόμενα χρόνια, να επισκεφθούν την περίφημη για τον τουρισμό αλλά και για το επίπεδο φιλοξενίας περιοχή του Lido di Jesolo.

Χθες Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, οι νεαροί χορευτές του Αιγίου, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την «Γαληνοτάτη» δηλαδή την επιπλέουσα πόλη, την πόλη των καναλιών, την Βενετία και έμειναν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία.

Αναμένονται πίσω στο Αίγιο για να γιορτάσουν με τους συγγενείς τους τις Άγιες ημέρες του Πάσχα την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαίου τα μεσάνυχτα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture