Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάνω από 2.200 Πατρινοί έσπευσαν να δουν το νέο "Iron Man 3" στα Στερ σίνεμας

Πάνω από 2.200 Πατρινοί έσπευσαν να δουν...

Η ταινία προβάλλεται και σε 3d ωστόσο πολλοί προτίμησαν την απλή 2d κόπια καθώς είναι φθηνότερο το εισιτήριο

Η νέα ταινία του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise «Iron Man 3» που έχει σκηνοθετήσει ο Σέιν Μπλακ σάρωσε ανά τον κόσμο όπου ξεκίνησε να προβάλλεται σε περισσότερες από 42 χώρες, από την περασμένη Πέμπτη 25 Απριλίου 2013.

Όπως διαβάσαμε, η ταινία με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ξανά στο ρόλο του υπερήρωα Τόνι Σταρκ – Iron Man, την Γκουίνεθ Πάλτροου αλλά και τον Μπεν Κίνγκσλει στο ρόλο του κακού Μανδαρίνου και τον Γκάι Πιρς, έχει βγει στο 79% σχεδόν των ξένων αγορών και οι εισπράξεις άγγιξαν τα 196 εκατομμύρια δολάρια, νούμερο που μέχρι στιγμής είναι πάνω από τους «The Avengers» που πέρυσι τέτοια περίπου εποχή είχαν ξεκινήσει με 185 εκατομμύρια.

Η ταινία βέβαια στις ΗΠΑ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα καθώς αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου 2013.

Όπως γράφει το σάιτ flix.gr, η ακαταμάχητη γοητεία του Τόνι Σταρκ, το γεγονός ότι ο Iron Man είναι ο πλέον αναγνωρίσιμος και διασκεδαστικός ήρωας των «Avengers», και το ότι το φιλμ της Marvel comics είναι σαν συνέχεια της υπερεπιτυχημένης ταινίας του Τζος Γουίντον, όλα συντελούν στο σημαντικά μεγαλύτερο άνοιγμα του από τα προσδοκώμενα. Μην ξεχνάμε, ότι η δεύτερη συνέχεια του «Iron Man», είναι πιθανότατα και η καλύτερη ταινία της σειράς.

Το «Iron Man 3» επίκειται επίσης να βγει και σε δυο από τις μεγαλύτερες «αγορές», του κόσμου, αυτή της Κίνας και της Ρωσίας όπου επίσης αναμένονται θεαματικά εμπορικά αποτελέσματα.

Στην Ελλάδα η ταινία κυκλοφορεί από την περασμένη Πέμπτη 25/4 από την εταιρεία διανομής Feelgood.

Στην Πάτρα, όπως ανέφερε ο διευθυντής του Ster cinemas στη Βέσο Μάρε Αλέξης Μπιτούνης στο thebest.gr, το «Iron Man 3» έκοψε περισσότερα από 2.200 εισιτήρια, τα 550 από τα οποία προήλθαν από την 3d προβολή. Ωστόσο τα νούμερα του νέου Iron Man είναι χαμηλότερα σε σχέση με τους «The Avengers – Οι Εκδικητές» ενώ εξαιτίας της οικονομικής κρίσης οι εισπράξεις του «Iron Man 3» από τις 3d προβολές ήσαν μικρότερες σε σχέση του αναμενόμενου.

Όπως είπε ο κ. Μπιτούνης, πολλοί θεατές προτίμησαν το οικονομικότερο 2d και όχι το 3d και η πτώση υπολογίζεται σε περίπου 38%.

Στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε ευελπιστούν σε μία δυνατή Πασχαλινή εβδομάδα καθώς το «Iron Man 3» λόγω των καλών κριτικών και της καλής φήμης από στόμα σε στόμα, αναμένεται να κρατήσει την εμπορική του δύναμη και να προσελκύσει κι άλλους θεατές.

Επίσης από την προσεχή Μεγάλη Πέμπτη επίκειται να κυκλοφορήσουν το θρίλερ «Evil Dead – Το Πρόσωπο του Κακού» που είναι ριμέικ του τρομακτικού θρίλερ του Σαμ Ράιμι του 1981 καθώς και η νέα περιπέτεια του 59χρονου ηθοποιού Τσάκι Τσαν (Rush Hour) με τίτλο «Chinese Zodiac».

Το «Chinese Zodiac» που το σκηνοθετεί ο ίδιος ο Τσάκι Τσαν που πρωταγωνιστεί επίσης, υπόσχεται πολύ ξύλο και ακροβατικά που θα συναρπάσουν τους φίλους αυτού του είδους ταινιών. Όσο για το Αμερικάνικο box office το περασμένο τριήμερο 26-28/4 την 1η θέση με πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις κατέλαβε η περιπέτεια «Pain and Gain» με τους Μαρκ Γουόλμπεργκ και Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον που εκθρόνισαν το φουτουριστικό «Oblivion» με τον Τομ Κρουζ που ωστόσο ήδη σε 2 εβδομάδες έχει ξεπεράσει τα 65 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Επιμέλεια - Τάκης Γ. Μαρτάτος

Σκηνή από το "Chinese Zodiac" που βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες στις 2 Μαίου 2013.

Σκηνή από το "Chinese Zodiac" ...

Σκηνή από το "Chinese Zodiac" που βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες στις 2 Μαίου 2013.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture