Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

To "Stoker" με τη Νικόλ Κίντμαν έρχεται στα Στερ της Πάτρας στις 25 Απριλίου 2013

To "Stoker" με τη Νικόλ Κίντμα...
Μαρτάτος Tάκης

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον φιλμ που άρεσε στο πρόσφατο Φεστιβάλ του Σάντανς

Το ενδιαφέρον ατμοσφαιρικό θρίλερ «Stoker» σε σκηνοθεσία του 49χρονου Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Παρκ Τσαν Γουκ, γνωστού στο σινεφίλ κοινό από το «Old Boy» (Μέγα Ειδικό Βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών το 2004) και τα «Sympathy for Mr. Vengeance» και «Sympathy for Lady Vengeance», θα παιχθεί από αυτή την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα.

Πρόκειται για μία ταινία που στην Αθήνα έχει βγει ήδη από τα τέλη Μαρτίου, από την εταιρεία διανομής Odeon. Το «Stoker» πρωτοπροβλήθηκε και εντυπωσίασε στο φετινό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το σενάριο, στα 18α γενέθλια της η Ίντια Στόκερ (στο ρόλο η 23χρονη Mia Wasikowska των ταινιών «Τα Παιδιά είναι εντάξει» και «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων») η ζωή της αναποδογυρίζει όταν ο αγαπημένος της πατέρας Ρίτσαρντ (Dermot Mulroney) σκοτώνεται σε δυστύχημα.

Η Ίντια στη συνέχεια θα πάει να ζήσει με την ασταθή και αποξενωμένη μητέρα της, την Έβελιν (στο ρόλο η Αυστραλή Νικόλ Κίντμαν). Στην κηδεία του πατέρα της, η Ίντια και η Έβελιν θα γνωρίσουν τον χαρισματικό και γοητευτικό αδελφό του, Τσάρλι (ο 35χρονος Άγγλος ηθοποιός Matthew Goode που τον είδαμε και στο φιλμ «Ένας Άνδρας Μόνος»), ο οποίος έχει περάσει τη ζωή του ταξιδεύοντας.

Ο Παρκ Τσαν Γουκ γενικά στις έως τώρα ταινίες του έχει εντυπωσιάσει με τις λεπτοδουλεμένες εικόνες του και την πολυπλοκότητα των χαρακτήρων του.

Το «Stoker» αποτελεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη στο Χόλυγουντ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture