Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα Κίτρινα Ποδήλατα θα γιορτάσουν τα 13 τους χρόνια με μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

Τα Κίτρινα Ποδήλατα  θα γιορτάσουν τα 13...

Στις 15 Ιουνίου-Θα συμμετάσχει και ο Θάνος Μικρούτσικος

Μία σπάνια live μουσική συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο όπου το αγαπημένο γκρουπ, τα Κίτρινα Ποδήλατα, θα συναντηθεί με 13 καλλιτέχνες επί σκηνής με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων στη δισκογραφία.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του νέου τους άλμπουμ και την συμπλήρωση 13 χρόνων ενεργού μουσικής δράσης, τα Κίτρινα Ποδήλατα θα παρουσιάσουν ένα σύγχρονο μουσικό, οπτικοακουστικό project στις 15 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία συναυλία που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση τραγουδιών από την έως τώρα πορεία τους με τη συμμετοχή καλλιτεχνών που έχουν συνεργαστεί, είτε δισκογραφικά είτε επί σκηνής, σε συνδυασμό με τραγούδια των ίδιων των καλλιτεχνών, συντονισμένα σε ένα ιδιαίτερο concept.

Στη μεγάλη αυτή καλοκαιρινή συναυλία θα συμμετέχουν ορισμένοι από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής σκηνής όπως η Γλυκερία, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Βασίλης Καζούλης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Πατρινός συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, ο Αντώνης Μιτζέλος, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Διονύσης Τσακνής, ο Ορφέας περίδης, ο Μπάμπης Στόκας, τα Υπόγεια Ρεύματα και η Παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα δεν σταματάει εδώ. Όπως γράφει το music corner.gr, το project αποτελεί μία άρτια οπτικοακουστική πρόταση, επενδεδυμένη με διαφορετικές συγχρονισμένες προβολές για το κάθε τραγούδι, art videos και real time σκηνοθεσία, σε μεγάλα video wall τελευταίας τεχνολογίας.

Επιπλέον, τη βραδιά της συναυλίας θα διατεθεί για πρώτη φορά προς πώληση στο χώρο της “Τεχνόπολης” το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture