Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΜΟΝΟ ΣΤO THEBEST.GR: "Παρακαλώ περάστε για το Τμήμα"-Επιχείρηση πυγμής της Αστυνομίας σε νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας, για να αποφευχθεί νέος κύκλος αίματος

ΜΟΝΟ ΣΤO THEBEST.GR: "Παρακαλώ περά...

"Ξεσκονίζουν" τα πάντα, προσαγωγές νεαρών ατόμων- επιχειρηματιών

Επιχείρηση επίδειξης πυγμής με πολλούς αποδέκτες στο χώρο της νύχτας βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες από την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας προχωρούν σε προσαγωγές επιχειρηματιών και νεαρών ατόμων που εργάζονται σε καταστήματα αναψυχής, όπου κατά πληροφορίες ενδέχεται να δραστηριοποιούνται εξωγενώς άτομα που εμπλέκονται στα κυκλώματα της νύχτας.

Μάλιστα τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης, έγινε -ανάμεσα στα άλλα- και εξονυχιστικός έλεγχος στο κλαμπ της οδού Σαχτούρη, όπου τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έγινε το διπλό φονικό με θύματα τον Κώστα Φράγγο και τον Β. Σινούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κατά τη διάρκεια των ελέγχων της Αστυνομίας "ξεσκονίζονται" στην κυριολεξία οι σχέσεις των ατόμων που φέρεται πώς εργάζονται σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις με την εργοδοσία τους και συγκεκριμένα αν είναι ασφαλισμένοι και αν τηρούνται σύμφωνα με το Νόμο οι εργατικές διατάξεις.

Παράλληλα, άτομα προσάγονται στην Ασφάλεια Πατρών προκειμένου να διασταυρωθεί αν σε βάρος τους εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η επιχείρηση σκοπεύει στην πλήρη ανάκτηση του ελέγχου των κυκλωμάτων της νύχτας από την Αστυνομία, προκειμένου να αποφευχθεί ένας τρίτος κύκλος αίματος μετά τα τραγικά περιστατικά της Σαχτούρη και της Ανθείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις