Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Μάιλι Σάιρους σε νέο κοριτσίστικο ρόλο στο φιλμ "Τακούνια σε...Μυστική Αποστολή"

H Μάιλι Σάιρους σε νέο κοριτσίστικο ρόλο...

Η ταινία θα βγει στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Απριλίου 2013

Μία ταινία που απευθύνεται κυρίως στο νεανικό-εφηβικό κοινό και δη το κοριτσίστικο θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες (και στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε της Πάτρας), πριν από το Πάσχα, στις 25 Απριλίου 2013.

Πρόκειται για το «So Undercover - Τακούνια σε μυστική αποστολή» με πρωταγωνίστρια την 21χρονη Miley Cyrus, διάσημη από το νεανικό franchise της Ντίσνει με την Χάνα Μοντάνα, η οποία επανέρχεται στο είδος που την καθιέρωσε στο εφηβικό και νεανικό κοινό.

Η ιστορία της νέας αυτής κομεντί που θα βγει στην Ελλάδα από την εταιρεία Audiovisual, περιστρέφεται γύρω από μια σκληρή νεαρή ιδιωτική ερευνήτρια την Molly που στρατολογείται ως πράκτορας του FBI σε μια μυστική αποστολή.

Η αποστολή της είναι να προστατεύσει την κόρη ενός μάρτυρα ο οποίος θα καταθέσει ενάντια στη μαφία σε μια μελλοντική δίκη.

Στο κολέγιο η Μόλι θα γνωρίσει την άλλη πλευρά, την «κοριτσίστικη» που λόγω της δουλειάς της και της εκπαίδευσης της έχει αποποιηθεί. Μοδάτα ρούχα, στιλάτα τακούνια, ρουζ, μανό και πούδρα θα αρχίσουν να ανακατεύονται στην πανάκριβη πλέον τσάντα της μαζί με τις χειροπέδες και το 9άρι περίστροφο της.

Παρότι η Μόλι δεν έχει σχέση με τα πλουσιοκόριτσα που πλέον συναναστρέφεται, θα πρέπει να δεθεί αμζί τους προκειμένου να φέρει σε πέρας την άκρως απόρρητη αποστολή της.

Το στόρι και ο ρόλος της Μάιλι Σάιρους θυμίζει κάτι από αυτόν της Σάντρα Μπούλοκ στο επιτυχημένο φιλμ «Miss Congeniality-Μις με το ζόρι».

Από την ταινία που πάντως στις ΗΠΑ όπως διαβάσαμε στην en.wikipedia, βγήκε απευθείας στην αγορά του βίντεο, δεν λείπουν τα κλασικά ευτράπελα αλλά και το απαραίτητο ερωτικό love story της Molly με ένα συμφοιτητή της. Όπως έχει γραφτεί, ο ενθουσιασμός και η φρεσκάδα της ηθοποιού και τραγουδίστριας Μάιλι Σάιρους είναι αναζωογονητική για την ταινία ενώ ακόμη συμπρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί όπως ο γοητευτικός 47χρονος Τζέρεμι Πίβεν στο ρόλο ενός πράκτορα του FBI.

Ακόμα παίζουν οι Mike O’ Malley, Megan Park και ο 25χρονος Josh Bowman. Η Μάιλι Σάιρους είχε εμφανιστεί το 2010 στην κομεντί «The Last song» με τον Λίαμ Χεμσγουωρθ.

Η σκηνοθεσία της ταινίας «So Undercover» είναι του Σκωτσέζου Tom Vaughan.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture