Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εγκαίνια της έκθεσης καρναβαλικών αφισών στην Αγορά Αργύρη

Εγκαίνια της  έκθεσης καρναβαλικών αφισώ...

Την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 20:30

Τα πληρώματα 62+120+128+135 σε συνεργασία με τη Γκαλερί Παλίσσανδρος και υπό την αιγίδα της ΚΔΕΠΑΚ, σας προσκαλούν να ταξιδέψετε μαζί τους στα εγκαίνια της έκθεσης καρναβαλικών αφισών με τίτλο «Me Aeroplan» την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 και ώρα 20:30 στην Αγορά  Αργύρη.

Με αφορμή το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, με διαβατήριο την καρναβαλική διάθεση, με αφετηρία την Πάτρα και προορισμό τα καρναβάλια του  κόσμου, η έκθεση «Me Aeroplan» είναι  μια διαδρομή που διασχίζει όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο, για να συνεχίσει το ταξίδι της ανά τον κόσμο. Από την Αδελαΐδα μέχρι το Κεμπέκ και από τις Σεϋχέλλες ως το Αϊντάχο, σας προσκαλεί σε μια περιπλάνηση μέσα από τις καρναβαλικές αφίσες.

Σαλαμάνκα, Ουψάλα, Νέα Ορλεάνη είναι μόνο μερικοί από  τους σταθμούς αυτού του ταξιδιού.

Για πρώτη φορά τέτοιο δυσεύρετο και πλούσιο υλικό  βρίσκεται συγκεντρωμένο στην πόλη μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε το γύρο στου κόσμου σε 150 καρναβάλια!

Η συλλογή αυτή, που συγκεντρώνει υλικό από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, θα εκτίθεται  στην Αγορά Αργύρη από την Παρασκευη 12 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου 2013, στοχεύοντας στην επαφή και τη γνωριμία του κοινού με την καρναβαλική φυσιογνωμία και άλλων πόλεων, όπως αυτή αποτυπώνεται στις αφίσες τους.

Όλες οι αφίσες της έκθεσης είναι προς πώληση και τα έσοδα  θα διατεθούν αποκλειστικά για τις  ανάγκες του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture