Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 30 Μαίου βγαίνει στην Ελλάδα το 3ο "Hangover" με τον Ελληνοαμερικανό Ζακ Γαλιφιανάκη

Στις 30 Μαίου βγαίνει στην Ελλάδα το 3ο ...

Η νέα ξεκαρδιστική ταινία εκτυλίσσεται στην Τιχουάνα του Μεξικό

Με τον ίδιο σκηνοθέτη στο πηδάλιο, τον 42χρονο Τοντ Φίλιπς όπως και στις 2 προηγούμενες υπερεπιτυχημένες ταινίες και φυσικά με τους ίδιους πρωταγωνιστές, καταφθάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες το νέο, 3ο κατά σειρά φιλμ της κωμωδίας «The Hangover».

Το φιλμ έχει προγραμματιστεί να βγει στις ΗΠΑ στις 24 Μαΐου 2013 αξιοποιώντας την αργία του Memorial Day ενώ στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαίου 2013 από την Villega Films.

To πρώτο σχετικό trailer που ήδη έχει βγει, υπόσχεται νέες ασυγκράτητα κωμικές και εξωφρενικές καταστάσεις και πολύ γέλιο.

Όπως λέγεται μπορεί αυτήν τη φορά να μην υπάρχει ένα οργανωμένο bachelor party ώστε οι τρεις φίλοι να τα πιουν και πάλι και να κάνουν πράγματα που μετά δεν θυμούνται, προφανώς όμως, όταν η «παλιοπαρέα» βγαίνει στους δρόμους, τα αποτελέσματα θα εξελιχθούν ούτως ή άλλως απρόβλεπτα...

Το σενάριο του τρίτου φιλμ που έχει γράψει ο Τοντ Φίλιπς, διαδραματίζεται στην έρημο της Αριζόνα και στην Τιχουάνα του Μεξικό παρέα με πολλή…τεκίλα.

Η 1η ταινία αν θυμάστε είχε λάβει χώρα στο Λας Βέγκας και η συνέχεια της στην εξωτική Ταιλάνδη. Η νέα ταινία έρχεται ακριβώς 2 χρόνια μετά τη 2η της επιτυχημένης σειράς.

Πρωταγωνιστούν ο Μπράντλει Κούπερ που είναι στα πολύ πάνω του (φέτος προτάθηκε και για Όσκαρ ερμηνείας για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας») καθώς και ο 43χρονος Ελληνοαμερικανός Ζακ Γαλιφιανάκης από τη Νότια Καρολίνα που έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους και με προσωπικό στυλ σύγχρονους κωμικούς ηθοποιούς στις ΗΠΑ, ο Εντ Χελμς, ο Τζάστιν Μπάρθα, η Χέδερ Γκράχαμ, ο Ken Jeong και ο Τζον Γκούντμαν.

Τάκης Μαρτάτος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture