Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H χαριτωμένη κομεντί "Ο Γάμος της χρονιάς" θα βγει ανήμερα το Πάσχα στις Ελληνικές αίθουσες

H χαριτωμένη κομεντί "Ο Γάμος της χ...

Στην ταινία παίζει ένα all star cast

«The Big Wedding-Ο Γάμος της Χρονιάς» λέγεται η νέα κομεντί σε σκηνοθεσία του Τζάστιν Ζάκμαν, σεναριογράφου της ταινίας «Επιθυμίες στο παρά πέντε» με τον Τζακ Νίκολσον.

Πρόκειται για το Αμερικάνικο ριμέικ της Γαλλικής ταινίας του 2006 με τίτλο «Mon frère se marie». Στην Αμερικάνικη εκδοχή πρωταγωνιστεί ένα all star καστ που περιλαμβάνει τον βετεράνο και βραβευμένο με 2 Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, την Κάθριν Χέιγκλ, την Νταιάν Κίτον, την Αμάντα Σέιφριντ, τον Μπεν Μπαρνς, τον Τόφερ Γκρέις αλλά και τη Σούζαν Σάραντον και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς (Mrs Doubtfire).

H ταινία "Ο Γάμος της χρονιάς" είχε αρχικά προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ τον περασμένο Οκτώβριο ωστόσο η πρεμιέρα της μετακινήθηκε τελικά στις 26 Απριλίου 2013 ενώ στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία διανομής Odeon ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαίου 2013.

Το στόρι του φιλμ (το οποίο αναμένεται να σημειώσει εμπορική επιτυχία) επικεντρώνεται στον Don (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) and την Ellie (Κίτον), ένα χωρισμένο από καιρό ζευγάρι που θα ξανασμίξουν υποδυόμενοι τους ευτυχισμένους για χάρη του υιοθετημένου γιου τους που παντρεύεται. Στο μεταξύ η βιολογική μητέρα του γιου τους, μία Καθολική γυναίκα από την Κολομβία θα έρθει επίσης στην γαμήλια τελετή.

Το σχετικό πόστερ της κομεντί φιγουράρει ήδη στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε όπου αναμένεται να προβληθεί το φιλμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture