Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Καθαρά Δευτέρα στην Πλαζ: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Καθαρά Δευτέρα στην Πλαζ: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Απόλαυσαν σαρακοστιανά και διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική

Όλοι οι δρόμοι την Καθαρή Δευτέρα οδηγούσαν στην Δημοτική Πλαζ της Αγυιάς, με εκατοντάδες κατοίκους της Αχαϊκής Πρωτεύουσας να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Πατρινού Καρναβαλιού, για να γιορτάσουν εκεί  τα Κούλουμα.

Πατρινοί και Πατρινές κάθε ηλικίας, βρέθηκαν από τις 11.00 το πρωί έως και μετά τις 3.00 το απόγευμα στην πλαζ, προκειμένου να απολαύσουν σαρακοστιανές γεύσεις (κρασί λαγάνα, ελιές, ταραμοσαλάτα) που προσφέρθηκαν δωρεάν και να διασκεδάσουν με τους ήχους της Ορχήστρας Θεοδώρου.

Την μοναδική ξεχωριστή πινελιά – όπως μόνο αυτό ξέρει – έβαλε το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού, ενώ δεκάδες ήταν οι χαρταετοί που γέμισαν με αφετηρία την Δημοτική πλαζ, τον ουρανό της Πάτρας, με τα παιδιά να επιδίδονται με ξεχωριστή μαεστρία στην τέχνη του πετάγματος.

Στον χώρο της πλαζ μαζί με τους εκατοντάδες δημότες που πήγαν για να γιορτάσουν την Καθαρή Δευτέρα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Νίκος Κωστόπουλος,  οι αντιδήμαρχοι Γ. Σιγαλός, Αχ. Γεωργακόπουλος και Α. Φίλιας, Δημοτικοί και Διαμερισματικοί Σύμβουλοι ενώ τον χώρο επισκέφτηκε και ο βουλευτής κ. Θαν. Νταβλούρος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View