Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Ακάλυπτος" με τους Π.Φιλιππίδη και Γ. Σκιαδαρέση στην Αθήνα-Δείτε φωτό

Έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας &qu...

Η ταινία θα βγει και στους Πατρινούς κινηματογράφους στις 14 Μαρτίου

Η επίσημη πρεμιέρα της Ελληνικής κινηματογραφικής ταινίας «Aκάλυπτος» πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 11/3 το βράδυ στα Village cinemas στο εμπορικό κέντρο Τhe Mall στο Μαρούσι στην Αθήνα.

Η ταινία «Ακάλυπτος» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Σπέντζος Φιλμ την ερχόμενη Πέμπτη 14 Μαρτίου (αναμένεται την ίδια μέρα και στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα).

Τον Ακάλυπτο πρωτογνώρισε το κοινό μέσα από το δημοφιλές σήριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Γιώργο Παρτσαλάκη στο ρόλο του Τίγρη.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Χρήστος Δήμας και πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Φιλιππίδης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης καθώς και οι Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ανδρίτσου, Τζένη Θεωνά, Θανάσης Βισκαδουράκης, Αντώνης Λουδάρος, Κώστας Βουτσάς, Αθηνά Μαξίμου και ο Νίκος Αναδιώτης.

Το σενάριο είναι των Λευτέρη Καπώνη, Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού.

Στη βραδιά της πρεμιέρας έδωσαν το παρών πολλοί από τους πρωταγωνιστές της ταινίας καθώς και οι Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Νάσος Γαλακτερός, Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκος Βουρλιώτης, ο παραγωγός Κώστας Λαμπρόπουλος, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη Ελπίδα Νίνου, κ.α.

Ο Πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν παρών με τη σύζυγο του Μπέσσυ Μάλφα και τα τρία παιδιά τους.

Όπως ανέφερε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για την ταινία σε συνέντευξη του στο σάιτ click@life, «ο "Τίγρης" ή Μάκης είναι η βιτρίνα του Ακάλυπτου. Είναι ο άνθρωπος που υπογράφει και που την πληρώνει. Είναι ο “αυτοφωράκιας” του.

Ο Μάκης όχι μόνο δεν τολμάει όσα κάνει στην ταινία ο Ακάλυπτος, δεν μπορεί ούτε να τα φανταστεί. Βέβαια έχουμε και μια ανατροπή γιατί ο Μάκης μπαίνει στη φυλακή που ως γνωστόν είναι …μεγάλο σχολείο. Και ο Μάκης βγαίνει αρκετά “μορφωμένος”. Ο Ακάλυπτος είναι μια οικεία μορφή και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα της κρίσης. Κουβαλάμε τον Ακάλυπτο μέσα μας. Ακόμα και αν κάποιες φορές συγκρατούμαστε και δεν θέλουμε να κάνουμε τις κομπίνες του, επειδή έχουμε ηθικούς φραγμούς.

Υπάρχει μια σατιρική διάθεση της ταινίας απέναντι στην επικαιρότητα, αρχίζοντας από το Βατοπαίδι και φτάνοντας στην προσπάθεια του Ακάλυπτου να πουλήσει την Ακρόπολη. Δεν λείπουν και οι πολιτικές αιχμές, χωρίς να γίνονται συγκεκριμένες αναφορές. Όλοι θα καταλάβουν τι εννοεί και σε ποιους αναφέρεται η ταινία».

Όσο για τον επενδυτικό οργασμό που παρατηρείται στην Ελλάδα και καυτηριάζει η ταινία, ο Γ. Σκιαδαρέσης ανέφερε, «εξαρτάται τι εννοούμε επενδύσεις, καθώς πίσω από όλο αυτό μπορεί να κρύβεται το ξεπούλημα της χώρας.

Πιστεύω, έτσι κι αλλιώς, ότι προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα, να τα ξεπουλήσουμε όλα τελείως. Αυτό με πληγώνει. Δεν σημαίνει φυσικά ότι είμαι ενάντια σε κάποιες σοβαρές επενδύσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Ελλάδας. Αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται προκειμένου να εκποιηθεί οτιδήποτε διαθέτει η χώρα, είτε εργατικό δυναμικό, είτε χωράφια, νησιά, οτιδήποτε».

Στη νέα αυτή κινηματογραφική παραγωγή συμπράττουν οι εταιρείες Καραγιάννης Καρατζόπουλος, Σπέντζος Films, View Master Films, CL Productions.

To σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Η μουσική είναι των Goin’ Through (Νίκος Βουρλιώτης).

Ο Αλ. Μπουρδούμης και ο παραγωγός Κ. Λαμπρόπουλος.

Ο Αλ. Μπουρδούμης και ο παραγωγός Κ. Λαμπρόπουλος.

Ο Αλ. Μπουρδούμης και ο παραγωγός Κ. Λαμπρόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture