Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η παραδοσιακή υποδοχή της Ορμής Λουξ στη Σερβία - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η παραδοσιακή υποδοχή της Ορμής Λουξ στη...

Από το διοικητικό συμβούλιο της τοπικής ομάδας

Με τον παραδοσιακό τρόπο της πόλης Svilianac της Σερβίας υποδέχτηκε η τοπική ομάδα την αποστολή της Ορμής Λουξ την Κυριακή το πρωί.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας υποδέχτηκε την αποστολή στην είσοδο του ξενοδοχείου San Marco προσφέροντας στον πρόεδρο της ομάδας Ανδρέα Κογκα, στον αντιπρόεδρο Διονύση Γιακουμέλο, στον τεχνικό σύμβουλο Αλέξανδρο Μεντζελόπουλο, στον προπονητή και στις αθλήτριες της ομάδας "ψωμί και αλάτι".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας προσέφερε το λάβαρο της ομάδας, την πορτοκαλάδα και την Λουξ Cola της βιομηχανίας Λουξ καθως και την παραδοσιακή τεντούρα της εταιρίας Χαχαλής.

Η αποστολή της Ορμής Λουξ η οποία φιλοξενείται στην πόλη του Svilianac θα παραμείνει στην Σερβία μέχρι την Παρασκευή το πρωί, προετοιμαζόμενη για τα play off του πρωταθλήματος καθώς και του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων.

Επίσης η ομάδα των νεανίδων την Πέμπτη θα αγωνιστεί το πρωί με την ομάδα του KUCEVO και την Πέμπτη το απόγευμα με την ομάδα νεανίδων του SVILIANAC.Οι προπονητές της ομάδας RATKO DJURKOVIC και TANIA PENEV θέλουν να προετοιμάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις δυο ομάδες της Ορμής λουξ για την πολύ δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports