Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 21 Μαρτίου βγαίνει στις αίθουσες η νέα ταινία του Αλμοδόβαρ που εκτυλίσσεται σε ένα αεροπλάνο

Στις 21 Μαρτίου βγαίνει στις αίθουσες η ...

Λέγεται "Δεν Κρατιέμαι" και η αφίσα της ήδη υπάρχει στις προθήκες των Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα

Η ολοκαινούρια ταινία του «τρομερού» παιδιού του Ισπανικού σινεμά, του 63χρονου σήμερα Πέδρο Αλμοδοβάρ με τίτλο «Δεν κρατιέμαι- Los Amantes Pasajeros» θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Μαρτίου 2013 από την εταιρεία Odeon.

H νέα θεότρελλη ταινία του πάντα ευρηματικού και εκκεντρικού Αλμοδόβαρ εκτυλίσσεται μέσα σε ένα αεροπλάνο και παρουσιάζει τα βαθύτερα μυστικά των επιβατών ενός αεροπλάνου που αρχίζουν να αποκαλύπτονται όταν το αεροπλάνο παρουσιάζει προβλήματα.

Όπως γράφει το σάιτ του περιοδικού «Σινεμά» εξαιρετική είναι και η μουσική επένδυση του Αλμπέρτο Ιγκλέσιας ενώ ιδιαίτερη διασκεδαστική είναι η «πειραγμένη» εκδοχή του «Fur Elise»!

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν τον θεότρελο, πολύχρωμο, camp τόνο που χαρακτήριζαν το μέχρι σήμερα διαθέσιμο υλικό και τρέιλερ, και την πανηγυρική επιστροφή του Πέδρο Αλμοδόβαρ στην κωμωδία μετά το «Δέρμα που Κατοικώ» που προβλήθηκε στα τέλη του 2011 και είχε για πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Σύμφωνα με το κεντρικό στόρι της ταινίας, οι επιβάτες ενός αεροπλάνου που κατευθύνεται στο Μεξικό, έρχονται αντιμέτωποι με την ιδέα του θανάτου, όταν το αεροπλάνο συναντά προβλήματα. Η επακόλουθη αναπόφευκτη κάθαρση μεταμορφώνεται σε μια κωμωδία ηθών, όσο προκύπτουν αναπάντεχες εξομολογήσεις και απρόβλεπτες ανατροπές...

Στο φιλμ παίζουν οι Ξαβιέ Καμάρα, Σεσίλια Ροθ, Λόλα Ντουένας και Ραούλ Αρεβάλο. Ο Αλμοδόβαρ το 1999 κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας για το «Όλα για τη μητέρα μου» ενώ το 2002 με το «Μίλα της» κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

Ήδη η σχετική αφίσα της ταινίας «Δεν κρατιέμαι-I’m so excited» υπάρχει και στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture