Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O σκηνοθέτης Σαμ Μέντες του "Skyfall" είπε όχι για τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ

O σκηνοθέτης Σαμ Μέντες του "Skyfal...

Έτσι θα αναζητηθεί άλλος σκηνοθέτης για την 24η κινηματογραφική παραγωγή του διάσημου Βρετανού πράκτορα

Με το «Skyfall» σε σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες να έχει «σκίσει» καλλιτεχνικά και εισπρακτικά, ήδη ξεκινά η προετοιμασία για την επόμενη, 24η κατά σειρά ταινία με ήρωα τον διάσημο πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ.

Όπως γράφει το σάιτ e-go.gr, ο Μποντ θα επιστρέψει στο σινεμά αλλά χωρίς τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες και παρά τις αντίθετες πληροφορίες που είχαν ως τώρα γίνει γνωστές.

Ο 24ος κινηματογραφικός 007 αναζητεί από σήμερα νέο «ενορχηστρωτή» των αποστολών του, αφού ο σκηνοθέτης του «Skyfall» αποφάσισε τελικά να ασχοληθεί με τα θεατρικά του πρότζεκτ και να γυρίσει την πλάτη στην επόμενη ταινία του διάσημου και διαχρονικού franchise, αφήνοντας ωστόσο και μία «χαραμάδα» ανοιχτή για το μέλλον.

«Αισθάνομαι τιμή που συμμετείχα στην οικογένεια του Μποντ κι ελπίζω ότι στο μέλλον θα έχω την ευκαιρία να ξανασυνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε ο Βρετανός Μέντες, τιμημένος με το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας για την «Αμερικάνικη ομορφιά» το 1999.

«Απολαύσαμε πραγματικά τη συνεργασία με τον Σαμ Μέντες και πρέπει να σημειωθεί ότι σκηνοθέτησε την πιο επιτυχημένη ταινία Μποντ όλων των εποχών. Θα θέλαμε πολύ να συνεχίσει μαζί μας και στην επόμενη ταινία, αλλά σεβόμαστε την απόφασή του να αφοσιωθεί στα άλλα του σχέδια και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ξανά», ανέφερε η ομάδα των παραγωγών.

Ο Μέντες έχει στην ατζέντα του το ανέβασμα της γνωστής νόστιμης ιστορίας του Ρόαλ Νταλ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» σε μιούζικαλ αλλά και του Σαιξπιρικού «Βασιλιά Ληρ» στο Λονδίνο.

Έτσι προτίμησε να μη δεσμευτεί στο κινηματογραφικό franchise του Μποντ για το οποίο έχουν προγραμματιστεί τουλάχιστον 3 νέες ταινίες για το μέλλον.

Ποιος θα είναι ο επόμενος σκηνοθέτης δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Πάντως θα είναι δύσκολο το έργο του μιας και το «Skyfall» όχι μόνο κέρδισε 2 Όσκαρ (τραγουδιού για το κομμάτι με την Αντέλ και ηχητικών εφέ) αλλά σάρωσε και στα ταμεία.

Στις ΗΠΑ οι εισπράξεις ξεπέρασαν τα 305 εκατομμύρια δολάρια και οι διεθνείς εισπράξεις το ιλιγγιώδες νούμερο των 803 εκατομμυρίων δολαρίων. Να θυμίσουμε ότι πλάι στον cool Ντάνιελ Κρεγκ εμφανίστηκε ως Bond girl και η Ελληνίδα Τόνια Σωτηροπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture