Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Πέφτουν οι Μάσκες" στην Αίθουσα Σώκαρη του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης

"Πέφτουν οι Μάσκες" στην Αίθου...

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της έκθεσης των εικαστικών δημιουργών του, με τίτλο ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ στην Αίθουσα Σώκαρη του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης και ώρα 19.00.

Θα μιλήσει η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών κ. Έφη Αναλυτή με θέμα "Μάσκα και μασκάρεμα".

Η Mικρή Nυχτερινή Μουσική του Mozart και η Aria του Βalanescu Quartet δίνουν την έμπνευση στις performers της Ακαδημίας Χορού να αναζητήσουν τα κίνητρα της μεταμφίεσης, να κρυφτούν πίσω από τις μάσκες και να βρουν το λόγο να τις πετάξουν, να δώσουν μια προσωπική διάσταση στον κοινωνικό ρόλο της μάσκας χωρίς να την απορρίψουν.

Όταν η μάσκα πέφτει αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο, απελευθερώνει, απομονώνει ή δίνει το έναυσμα για κάτι καινούργιο. Μήπως όλοι φοράμε κάποια μάσκα στη ζωή μας; Μήπως φοράμε περισσότερες; Μήπως φοβόμαστε το πρόσωπο κάτω από αυτήν; Το να την φοράς δεν είναι κακό... πρέπει όμως να ξέρεις το γιατί...

Εικαστικοί Δημιουργοί: ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΓΚΟΥΜΑ ΣΟΥ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΟΚΛΑ-ΝΙΑΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΚΟΛΟΒΟΥ-ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ DIVA ROZA, ΜΑΥΡΟΚΟΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΤΟΥΧΑ -ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ, ΠΙΤΣΑ ΕΛΕΝΗ, ΣΟΥΡΒΙΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΖΑΡΤΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΤΖΟΛΑ ΦΙΛΟΜΗΛΑ, ΤΟΥΡΚΟΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ.

Performers: ΠΟΥΛΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΙΝΑ ΔΕΒΕΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΙΚΙΝΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΑΤΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΤΣΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture