Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχονται οι Rec για μία live μουσική εμφάνιση στο μπαρ Bocoa της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα

Έρχονται οι Rec για μία live μουσική εμφ...

Θα τραγουδήσουν στις 3 Μαρτίου 2013 στις 21.00

Ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή νεανικά μουσικά σχήματα, οι Rec που θεωρούνται ως ένα urban ποπ γκρουπ θα έρθει για να εμφανιστεί στην Πάτρα την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στις 21.00 στο καφέ μπαρ «Bocoa» στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.

Οι Rec έχουν ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην Πάτρα όπως το περασμένο καλοκαίρι στο ρέστωραντ Ecce στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Οι Rec που αποτελούνται από δύο νέα γοητευτικά παιδιά, τη Ναυσικά Σαραντοπούλου (τραγουδίστρια) και τον Άρη Λουμάκη (DeeJay & φωνητικά) γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία αυτό το διάστημα με το κομμάτι «Άσε με να σ’ αγαπώ» με το οποίο και κατάφεραν να φτάσουν την κορυφή του επίσημου Airplay Chart της χώρας μας σύμφωνα με τον επίσημο καταμετρητή των μεταδόσεων MediaInspector.

Επίσης οι REC επέστρεψαν πριν λίγο καιρό με ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Εδώ» ενώ γύρισαν και το σχετικό video clip που μόλις κυκλοφόρησε. Το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Sherif Francis.

Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Άρης Λουμάκης, ενώ τους στίχους έγραψαν οι REC, δηλαδή ο ίδιος και η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Ναυσικά. Την παραγωγή και ενορχήστρωση έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος. Το «Εδώ» ήδη έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις του επίσημου airplay chart.

Οι Rec γεννήθηκαν δισκογραφικά, τον Ιούνιο του 2010. Το πρώτο τους δισκογραφικό συμβόλαιο ήρθε με τη σύσταση του σχήματος στην δισκογραφική εταιρία LYRA και άμεσα ακολούθησε η κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους με τίτλο «Αλλάζω» μέσα από το οποίο ξεχώρισαν σχεδόν αμέσως τα κομμάτια «Σε όνειρα Χαμένα» και «Αλλάζω», τραγούδια που κατάφεραν να αγαπηθούν αμέσως από το κοινό, να ακουστούν στα ραδιόφωνα και να διακριθούν μάλιστα με μια θέση στην δεκάδα του Music Control ( 6η και 7η αντίστοιχα).

Αξιοσημείωτη ήταν και η συνεργασία του σχήματος με την Άννα Βίσση για τη διασκευή του κομματιού της «Όταν κάνουμε έρωτα» που κυκλοφόρησε στις 14 Φλεβάρη 2011. Δεν ήταν η μόνη φορά όμως που οι Rec διασκεύασαν τραγούδι της, το είχαν ξανακάνει και ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της Άννας Βίσση, το «Όσο έχω φωνή».

Σταθμός στην έως τώρα μουσική εξέλιξη και πορεία του σχήματος στάθηκε η συνεργασία των REC με τον μέχρι και σήμερα παραγωγό τους Χριστόδουλο Σιγανό. Συνεργασία που ξεκίνησε με το τραγούδι που κατάφερε να καθιερώσει το συγκρότημα στο ελληνικό κοινό, το «Chocolat» που έμελλε να «κολλήσει» στην κορυφή του επίσημου Airplay Chart για περισσότερους από 3,5 μήνες. Στους στίχους του κομματιού συνεργάστηκε ο γνωστός dj Valentino.

To επόμενο βήμα για τους Rec ήρθε τον Νοέμβρη του 2011 με το νέο τους ψηφιακό single με τίτλο «Το λέει η καρδιά μας» που επίσης έκανε μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα και τα κλαμπ.

Ο Φεβρουάριος του 2012 ήταν ο μήνας τον εξελίξεων για το σχήμα καθώς o παραγωγός του σχήματος Χριστόδουλος Σιγανός και ο Άρης Λουμάκης των Rec άνοιξαν για πρώτη φορά δικό τους δισκογραφικό LABEL με την επωνυμία «Loca Records», ένα label που υποστηρίζεται επίσημα από τη δισκογραφική εταιρία «Spicy».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture