Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Ορίζοντες – Μαράτου Σταματία» έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Ορίζοντες – Μαρ...

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας Πατήρ Γερβάσιος

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Ορίζοντες – Μαράτου Σταματία» πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στο ξενοδοχείο «Patras Palace». Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας Πατήρ Γερβάσιος – εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης και την απονομή πτυχίων Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας στους σπουδαστές που συμμετείχαν επιτυχώς στις εξετάσεις της σχολικής χρονιάς 2011-2012. Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή των μαθητών, για να γιορτάσουν από κοινού την επιτυχία και να επιβραβεύσουν την συστηματική τους προσπάθεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των διακεκριμένων Πανεπιστημίων (CAMBRIDGE, MICHIGAN κ.α) που διεξάγουν τις εξετάσεις Πιστοποίησης Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα. Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά το φωνητικό σύνολο "Vocal", υπό τη διεύθυνση της κ. Κατερίνας Πολυμενάκου, ενώ η απονομή έγινε υπό τη συνοδεία βιολιού από τη μαθήτρια του φροντιστηρίου Μαρία Σκόνδρα. Τρεις τυχεροί μαθητές κέρδισαν τα τρία Tablets PC που αντιστοιχούσαν στα 3 φλουριά της πίτας.

Η διευθύντρια κ. Μαράτου Σταματία καθώς και το διδακτικό προσωπικό συγχαίρουν τους μαθητές τους για την επίτευξη των στόχων τους και ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία και την υποστήριξή τους. Υπόσχονται να συνεχίσουν το διδακτικό τους έργο διατηρώντας το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και έχοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάθε μαθητή ξεχωριστά ως ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture