Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται η εκλεκτή νέα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου στο Αίγιο για 2 live εμφανίσεις

Έρχεται η εκλεκτή νέα ερμηνεύτρια Νατάσσ...

Θα τραγουδήσει στο "Πολυτεχνείο-Fresh" στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2013

Την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη 19 και 20/2/2013 η νέα αξιόλογη τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή Νατάσσα Μποφίλιου θα έρθει για 2 live μουσικές εμφανίσεις στο γειτονικό Αίγιο στο art cafe Πολυτεχνείο που βρίσκεται στην οδό Επισκόπου Τιμοθέου 22.

Μαζί της θα έχει τους στενούς της συνεργάτες, τον Θέμη Καραμουταρίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο με τους οποίους και θα παρουσιάσει την μουσική παράσταση με τίτλο “Το πέρασμα των μάγων”, μία ιδιαίτερη δουλειά που αποδεικνύει ότι η νεότερη μουσική γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να φέρει ένα φρέσκο αέρα δημιουργίας.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο σε μια παράσταση γεμάτη φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και  στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της πιο δυναμικής τριάδας του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Ένα χρόνο μετά τις sold out παραστάσεις των “Ημερών του Φωτός”, του δίσκου που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και με τη φόρα μιας μεγάλης περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος επιστρέφουν, με μια νέα παράσταση.

Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει ένα μουσικό “συναισθηματικό” ταξίδι στο χρόνο.

 

Με το “Πέρασμα των Μάγων” οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, αποχαιρετούν προσωρινά το κοινό των live τους και προετοιμάζουν το έδαφος για το επόμενο φιλόδοξο βήμα τους το Φθινόπωρο του 2013.

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει εμφανιστεί με επιτυχία και στην Πάτρα τόσο με solo live στο Λιθογραφείον όσο και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο μαζί με τους Σταύρο Ξαρχάκο και Γιάννη Χαρούλη.

Το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και τις ενορχηστρώσεις ο Θέμης Καραμουταρίδης ο οποίος συνοδεύει και στο πιάνο. Τύμπανα παίζει ο Φοίβος Κουντουράκης, κιθάρες ο Σωτήρης Καστάνης, μπάσο ο Γιώργος Μπουλντής, τσέλο ο Άρης Ζέρβας και βιολί-μαντολίνο ο Δημήτρης Κουζής.

 

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

Έναρξη στις 10.30μ.μ. Τιμή εισόδου: 15 ευρώ. Κρατήσεις τραπεζιών στα τηλέφωνα:6976619217, 6909513153 και 2691400429.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture