Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα για την ελληνική ταινία «Love in the end»-Δείτε φωτό

Λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα για την ελλη...

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου 2013

Πλήθος γνωστών καλεσμένων και κινηματογραφόφιλων κατέκλυσαν την περασμένη Δευτέρα 4/2 στον κινηματογράφο ODEON KOSMOPOLIS (Λεωφ. Κηφισίας 73 - Κόμβος Αττικής Οδού) για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Βασίλη Κεχαγιά, Love In The End-Η Αγάπη έρχεται στο τέλος”.

Συντελεστές της ταινίας καθώς και εκλεκτοί εκπρόσωποι της εγχώριας σώουμπιζ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή την τελευταία μεγάλη ελληνική παραγωγή, η οποία έρχεται από τις 14 Φεβρουαρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες από την εταιρεία Odeon, με σκοπό να υπενθυμίσει στο κοινό πόσο όμορφο είναι να ερωτεύεσαι χωρίς φόβο και δισταγμούς.

Πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα αποκτούν το happy end που ποτέ δεν είχαν σε μια ταινία γυρισμένη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη.

Τρεις ιστορίες. Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια. Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.

Οι υπέροχοι νέοι σε ηλικία πρωταγωνιστές της ταινίας Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Μυριέλλα Κουρεντή (παίζει και στο σήριαλ «Κλεμμένα όνειρα») και Νικόλας Αγγελής, μαζί με τον σκηνοθέτη Βασίλη Κεχαγιά, έδωσαν το παρόν μεταφέροντάς μακριά το κοινό από τα άγχη της καθημερινότητας, σ’ έναν ατμοσφαιρικό και γλυκό κινηματογραφικό κόσμο.

Στο πάρτι της σοκολάτας Lacta που ακολούθησε, το συγκρότημα Onirama με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, ανέβασε το κέφι με ξεχωριστές μουσικές επιλογές, κλείνοντας αυτή την όμορφη βραδιά με μια γλυκιά αναδρομή στις πιο ερωτικές στιγμές της ελληνικής μουσικής δισκογραφίας των τελευταίων χρόνων.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Ηλίας Βρεττός, Αντώνης Λουδάρος, η έγκυος Σταματίνα Τσιμτσιλή με την καλή της φίλη Όλγα Λαφαζάνη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, οι Γιώργος Σατσίδης, Κώστας Καραφώτης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Τόμας Πρωτόπαπας, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Άλεξ Κάβδας, Μυρτώ Κάζη και Δημήτρης Λαγιόπουλος οι οποίοι φωτογραφήθηκαν παρέα με τους ενθουσιασμένους συντελεστές της ταινίας αλλά και τους φίλους του «Love in the End» που αγκάλιασαν με θέρμη την «αποστολή αγάπης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture