Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Xάντμπολ: Δεν θα πάνε στην Κηφισιά οι Ελπίδες Πάτρας

Xάντμπολ: Δεν θα πάνε στην Κηφισιά οι Ελ...

Τα οικονομικά περιθώρια του συλλόγου στένεψαν και δεν αντέχουν επιπλέον επιβάρυνση

Οι Ελπίδες Πάτρας έχουν ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό την ΟΧΕ ότι αν δεν πάρουν μέρος των οφειλόμενων οδοιπορικών δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Κηφισιά. Ωστόσο από την Ομοσπονδία οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν πήραν κάποια απάντηση και δεν θα μπορέσουν να αγωνισθούν στον αγώνα τους με την Κηφισιά.

Για αυτό το θέμα η πατρινή ομάδα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
"Θέλοντας να προασπίσουμε την αξιοπρέπεια του αθλήματος και έχοντας κάθε διάθεση να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας όπως έως σήμερα, τελούμε ακόμα εν αναμονή της απαντήσεως της Ο.Χ.Ε. στο από 11 Νοεμβρίου 2012 - αρ πρ 137 έγγραφό μας με θέμα τα αυξημένα έξοδα μετακινήσεων που επιβαρύνουν το σωματείο μας και την εκχώρηση μέρους των οφειλομένων οδοιπορικών. Δυστυχώς δεν λάβαμε καμία απάντηση.

Επειδή τα περιθώριά μας έχουν πραγματικά στενέψει, ενημερώσαμε την Ο.Χ.Ε. ότι εάν μέχρι την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου δεν μας είχε παραχωρηθεί κάποιο σημαντικό ποσό ώστε να εξασφαλίσουμε τις δύο επόμενες μετακινήσεις μας στην Αθήνα, τότε αδυνατούμε να ταξιδέψουμε για οικονομικούς καθαρά λόγους.

Αυτή μας η δήλωση αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και δεν είναι κάποιο είδος απειλής.

Σε όλες τις έως τώρα υποχρεώσεις μας ήμασταν συνεπέστατοι ακόμα κ όταν υποχρεωθήκαμε να ταξιδέψουμε στην Βέροια για αγώνα κυπέλλου με αβάσταχτο έξοδα και με προδικασμένο ουσιαστικά αποτέλεσμα.

Είμαστε σε δεινή οικονομική κατάσταση και παρόλα αυτά, σε σχέση με τις άλλες ομάδες του ομίλου μας, πιστεύουμε, είμαστε από πλευράς υπολοίπου μετακινήσεων στην χειρότερη θέση.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας αφού δεν έλαβε καμία απάντηση από πλευράς  Ο.Χ.Ε. καταφεύγει στην αναγκαστική απόφαση της μη παρουσίας μας στην Αθήνα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΓΣ.ΚΙΦΗΣΙΑΣ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports