Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Τασία Παπαντωνοπούλου στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου, ο Νίκος Κωστόπουλος αντικαταστάτης του Νίκου Μακρή

Πάτρα: Τασία Παπαντωνοπούλου στον Κοινων...

Στο "σχήμα" και ο Γιώργος Βιδάλης

Αλλαγές στους επικεφαλής των Δημοτικών Οργανισμών αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας στη συνεδρίαση του το βράδυ της Τρίτης.

Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πολιτιστικού Οργανισμού, στη θέση του Νίκου Μακρή, που δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου να παραμείνει, εξελέγη ο βοηθός Δημάρχου για θέματα Αθλητισμού, Νίκος Κωστόπουλος, και αντιπρόεδρος ο Γιώργος Βιδάλης.

Από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης προτάθηκε εκ νέου το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού και πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας, ενώ ένα σημαντικό καλλιτέχνη, το γνωστό ηθοποιό Διονύση Βούλτσο, πρότεινε η παράταξη "Πρωτοβουλία Πάτρας", του Ανδρέα Τζουραμάνη.

Στον Κοινωνικό Οργανισμό προτάθηκε για πρόεδρος από την παράταξη της δημοτικής Αρχής και εξελέγη η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Τασία Παπαντωνοπούλου και για αντιπρόεδρος η αντιδήμαρχος Υποστήριξης Δημότη, Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη.

Εξάλλου, για αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Βρεφοκομείο προτάθηκε από τη δημοτική Αρχή η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Δημαρά και μέλος ως τώρα του Δ.Σ. Γιώτα Δροσοπούλου, η οποία θα αντικαταστήσει τη Νανά Πατρώνη, που θα παραμείνει, πάντως, απλό μέλος του Δ.Σ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις