Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανεβάζει ρυθμούς ο Απόλλωνας

Ανεβάζει ρυθμούς ο Απόλλωνας

Για το ντέρμπι με τον Ίκαρο

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα Πάτρας για το παιχνίδι με τον Ίκαρο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (6μ.μ.).

Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα έχουν αφήσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πίσω τους και ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Ίκαρο.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ξεκινάει από αύριο η προπώληση των εισιτηρίων για  το παιχνίδι με τον Ίκαρο (14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ).

Τα εισιτήρια του αγώνα θα προπωλούνται από: Το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας (Περιβόλα), το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου & Πλ. Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ "Νίκος Αλεξόπουλος" (Αλ. Υψηλάντου 208 - 210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270).

Επισημαίνεται ότι η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο του παιχνιδιού ή με κάρτα διαρκείας, ενώ θα διατεθούν και φοιτητικά-μαθητικά εισιτήρια με έκπτωση 30% (απαραίτητα με την επίδειξη φοιτητικού-μαθητικού πάσου).

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλωνας Πάτρας εφαρμόζει ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode. Γι' αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στα σημεία ελέγχου των εισιτηρίων, προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Το πάρκινγκ εντός του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου θα επιτρέπεται αυστηρά στους κατόχους των ειδικών καρτών (κάτοχοι διακεκριμένων θέσεων).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports