Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Συνάντηση εργαζόμενων του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Συνάντηση εργαζόμενων του Νοσοκομείου &q...

Ανάμεσα στα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν είναι οι οφειλόμενες αργίες και νυχτερινά αλλά η χρηματοδότηση του διώροφουκτιρίου

Με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ θα συναντηθούν σήμερα Τρίτη 22/1/12 και συγκεκριμένα στις  9 το πρωϊ τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», «Ο Ιπποκράτης» βάσει σχετικού αιτήματός τους, προκειμένου να συζητήσουν ακόμη μια φορά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και οι Εργαζόμενοι σ'  αυτό.

Τα προβλήματα που θα τεθούν στη συνάντηση-συζήτηση είναι κατ'α αρχάς, ο επαναπροσδιορισμός του Οργανισμού του Νοσοκομείου και η διόρθωση άμεσα των λαθών και των παραλήψεων πού υπάρχουν.

Επίσης η άκρως αναγκαία και απαραίτητη συμπλήρωση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, πού το έχει καταστήσει ανενεργό από την 2/10/12 και η άμεση επαναλειτουργία του.

Άλλα σοβαρά ζητήματα είναι τα οφειλόμενα για Αργίες και Νυκτερινά προηγούμενων μηνών, αλλά και οι ελλιπείς πιστώσεις για τις Αργίες και τα Νυκτερινά του 2013, οι μεγάλες ελλείψεις σε Προσωπικό που δημιουργούν πλέον τεράστια δυσλειτουργικά προβλήματα στο Νοσοκομείο και τα εργολαβικά τερτίπια για το διώροφο κτίριο.

Ακόμα θα συζητηθούν τα σοβαρά προβλήματα της άμεσης χρηματοδότησης της μεταστέγασής του νοσοκομείου εκεί, με σκοπό και στόχο την επαναλειτουργία του διωρόφου κτιρίου μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Τέλος στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθούν, όπως αναφέρουν τα μέλη του ΔΣ του σωματείου «Ο Ιπποκράτης» και τα νέα δρακόντεια μέτρα των πειθαρχικών διατάξεων για τούς Εργαζόμενους και η άμεση επαναλειτουργία του Υπηρεσιακού και Πειθαρχικού της ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being