Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Μαλού και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος έρχονται για ένα live στην Πάτρα το Σάββατο 19/1

H Μαλού και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος έρχο...

Θα εμφανιστούν στην "Χαμοκέλα" στην Πουκεβίλ και υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό

Δύο ταλαντούχοι νεαροί τραγουδιστές που αναδείχθηκαν μέσα από το δημοφιλές μουσικό ριάλιτι του Alpha, Greek Idol 2, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και η Μαλού θα έρθουν για ένα μοναδικό μουσικό live στο μπαρ-μπυραρία «Χαμοκέλα» στο στενάκι της Πουκεβίλ στην Πάτρα.

Το συγκεκριμένο μαγαζί υποδέχεται το Πατρινό Καρναβάλι παρέα με δυο αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Παναγιώτη Τσακαλάκο και την Mαλού Κυριακοπούλου που αναμετρήθηκαν για την πρώτη θέση με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο να νικάει τελικά και να γίνεται το Greek Idol.

Ο εκρηκτικός στις μουσικές του εμφανίσεις, Παναγιώτης Τσακαλάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, η καταγωγή του όμως είναι από τη Λειβαδιά.

Η Μαλού Κυριακοπούλου γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1989 και κατάγεται από την Καλαμάτα Μεσσηνίας. Σπουδάζει Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το 2011 δήλωσε συμμετοχή στο Greek Idol 2 μιας και αγαπά πολύ το τραγούδι και τη μουσική και θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους μαζί και με τον Σταύρο Μιχαλάκο που επίσης διακρίθηκε μέσα από μουσικό τηλεοπτικό ριάλιτι, συνεργάστηκαν τον φετινό χειμώνα με επιτυχία στο Μοναστηράκι Stage στην Αθήνα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture